Filiaalmedewerker Den Bosch (40 uur)

  • Weerdskampweg 16, 5222 BA 's-Hertogenbosch, Nederland
  • Voltijds
  • Afdeling: Branches/shops

Beschrijving van het bedrijf

DYKA B.V. is een internationale, toonaangevende organisatie in producten van kunststof leidingsystemen. Deze worden toegepast in de Woning- en Utiliteitsbouw en in de Grond-, Weg- en Waterbouw. DYKA B.V. bestaat zestig jaar en maakt onderdeel uit van de Belgische Tessenderlo Groep

Functieomschrijving

Over de organisatie

DYKA is een producent van kunststof leidingsystemen en biedt oplossingen voor riool- water- lucht, gas- en energienetwerken. De bouwsector is sterk groeiende en waterbeheersing en alle complexiteit die hieruit voortkomt wordt steeds belangrijker. DYKA heeft in Nederland een prominente rol binnen de installatietechniek en binnen de grond-, weg- en waterbouw. Wij onderscheiden ons met vakkundig technisch advies en eigen filialen, we zijn altijd dichtbij.

De cultuur binnen DYKA is samen te vatten in de volgende kenmerken: samenwerken, nemen van initiatief, klantgericht en resultaatgericht werken.

“Het leukste van mijn baan is dat ik kan meedenken over de wensen van de klant. Als de klant tevreden de deur uit loopt, is mijn dag geslaagd.” - Filiaalmedewerker bij DYKA.

Functietaken in hoofdlijn
Je bent het visitekaartje van ons filiaal;
Je weet een klantenkring op te bouwen;
Je adviseert klanten over hun installatieklus;
Je ontvangt leveranciers voor het magazijn;
Je verzamelt orders en verwerkt deze administratief in ons systeem.

Functie-eisen

  • Je bent een gemotiveerde kandidaat op MBO-niveau;
  • Je beschikt over communicatieve en organisatorische vaardigheden;
  • Je hebt affiniteiten met techniek, bouw en logistiek;
  • Werkt goed onder werkdruk;
  • Bent leergierig, precies en pragmatisch ingesteld;
  • Je bent iemand die zijn mouwen opstroopt;
  •  Je bent een teamplayer die gaat voor ons gezamenlijke doel.

Aanvullende informatie

DYKA biedt voor deze functie in eerste instantie een jaarcontract aan, dat bij goed functioneren wordt omgezet naar een contract van onbepaalde tijd. Het salaris is marktconform (max. schaal € 34.000 per jaar).  Indien van toepassing ontvang je reiskostenvergoeding.

Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing, zoals de mogelijkheid om je sportabonnement via bruto/netto traject te betalen en/of gebruik te maken van een PC- of een fietsregeling. Wil je je verder ontwikkelen? Bij DYKA zijn er mogelijkheden voor het volgen van een opleiding.

Procedure
Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Victor Klifford (Sr. HR adviseur), telefoonnummer: 06-30905273. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Regio Filiaal Manager, Maarten Venus, telefoonnummer 06-12130622.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en maak je interesse kenbaar door je cv te sturen, t.a.v. Victor Klifford. Vermeld daarbij naar welke vacature je solliciteert.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

Video's om te bekijken

Privacybeleid