Monteur Beveiligingstechniek

 • Leiden, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Ben je ontevreden bij je huidige werkgever? Wordt je inzet niet voldoende gewaardeerd of kun je je niet verder ontwikkelen? Zijn je werkzaamheden saai, sta je stil en leer je er niets mee bij? Lees dan snel verder en reageer op deze unieke kans!

Bij een VEB erkend beveiligingsbedrijf heeft TecTiz een zeer interessante vacature voor een gemotiveerde monteur met veel ambitie. Onze opdrachtgever is een kleinere organisatie die als beveiligingsspecialist opereert door beveiligingsoplossingen te leveren van A tot Z.

Functieomschrijving

Stel je eens voor, een nieuwe klant belt met de vraag of zijn pand beveiligd kan worden omdat er is ingebroken en die klant wenst nu een alarmistallatie… Na een grondige inspectie van het te beveiligen pand wordt er voor de klant een beveiligingsplan op maat gemaakt afhankelijk van hun behoefte, risicoklasse en wensen. Bij het afgeven van het beveiligingsadvies wordt er zowel naar de bouwkundige beveiliging (hang en sluitwerk, sloten) gekeken als naar de elektronische beveiligingen (complete alarmsystemen, camera systemen, toegangscontrolesystemen, intercomsystemen, automatische deuren). Zodra de klant akkoord gaat, gaat men over tot installatie zodat het systeem vlekkeloos werkt. Nadat er duidelijke instructie over de werking is gegeven, wordt het systeem opgeleverd.

Doordat het een kleiner bedrijf betreft wordt er van jou verwacht dat je van alle markten thuis bent, dat je zelfstandig op locatie kunt werken aan de uitvoering van projecten en dat je proactief meedenkt in kansen en oplossingen voor je klanten. Je bent betrokken bij elk project vanaf begin tot eind. Je mag meedenken over het advies, implementatie en onderhoudsplan voor de klant. Ook het vervangen, het onderhouden, het uitbreiden van bestaande beveiligingsinstallaties en het oplossen van storingen behoort tot je werkzaamheden.

Door de één op één coaching die je krijgt in deze functie, krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen zowel op technisch vlak door te werken met de nieuwste technologieën en de nieuwste produkten, als op persoonlijk vlak. Als je het goed doet kun je snel doorgroeien naar leidinggevend monteur en kun je nieuwe collega’s aan gaan sturen. Je gaat ook veel verstand krijgen van de nieuwste ICT netwerken omdat alle systemen op netwerken draaien. Kortom, je wordt een specialist op het gebied van gebouwbeveiligingsystemen en je kunt meegroeien met het bedrijf.

Functie-eisen

Onze ideale kandidaat:

 • Je hebt een afgeronde Elektrotechnische opleiding op minimaal MBO 4 niveau.
 • Je hebt een MBV diploma én een VCA certificaat of je bent bereid om deze snel te behalen.
 • Je hebt al een aantal jaren relevante werkervaring in de Elektrotechniek. Hierdoor ben je in staat om zelfstandig op locatie te werken en om projecten binnen een bepaald aantal uur werkend op te leveren. Natuurlijk word je ingewerkt en leer je alle systemen kennen maar de basisvaardigheden van een elektricien moet je toch echt al in de vingers hebben.
 • Je bent in bezit van een geldig rijbewijs.
 • Je kunt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overhandigen.
 • Je kunt uitstekend communiceren met klanten zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse taal.
 • Verder ben je proactief, je denkt mee in oplossingen en je signaleert kansen.
 • Je bent leergierig en je vindt het leuk om jezelf te verdiepen in de nieuwste technologieën zodat je de expert bij de klant kunt zijn.
 • Daarnaast ben je van nature zorgvuldig, precies en accuraat en je hebt oog voor detail. Kortom je werkt netjes en maakt alles keurig af.
 • Je vindt het leuk om in contact met klanten te zijn, je bent klantvriendelijk, sociaal, beleefd en communicatief vaardig.
 • Je werkt graag in een klein team.

Extra informatie

Waarom is dit een super leuke baan?

 • Je krijgt een zelfstandige en veelzijdige baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Je wordt goed ingewerkt en begeleid door een senior die er alles van af weet.
 • Je kunt doorgroeien tot leidinggevend monteur / teamleider van een VEB erkend bedrijf.
 • Op technisch vlak kun je een hoop nieuwe dingen leren die je zelf weer gaat implementeren. Hierdoor word je een expert in het vakgebied.
 • Je krijgt een marktconform salaris, een leaseauto van de zaak, opleidingsmogelijkheden en professionele werkkleding naast goed gereedschap!

Is jouw interesse gewekt? Reageer dan snel en breng jezelf onder de aandacht via de groene knop "Ik heb interesse!" hier onder, dan regelen wij een oriënterend kennismakingsgesprek om al jouw vragen te beantwoorden.

Heb je nog vragen of wil je er meer over weten? Bel met Tiziana Olivier. Zij is te bereiken op 06-34299603 / 023-7430257 en zij vertelt je graag alles over deze functie. Voor meer informatie over TecTiz surf je naar https://www.TecTiz.nl

Privacybeleid