Vacature, Full Stack Developer, LAMP, Vue

 • Deventer, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Bij één van onze opdrachtgevers in de regio Deventer hebben wij een nieuwe vacature voor een Full Stack Developer. Door het grote succes en tevredenheid van klanten is uitbreiding van de ontwikkelafdeling wenselijk. Als tweede lead developer in een LAMP stack, ga je meewerken aan de verdere ontwikkeling van een webapplicatie die reeds door klanten gebruikt wordt. Het betreft een gestandaardiseerde, gebruiksvriendelijke database die het mogelijk maakt om beheer- en onderhoudsprocessen in de utiliteit efficiënt en overzichtelijk te laten verlopen.

Functieomschrijving

Als Full Stack Develeoper in een LAMP opmgeving hoef je je niet te vervelen. In deze veelzijdige functie krijg je de kans om al je kwaliteiten te benutten, je gaat dus niet alleen code kloppen maar er wordt van jou verwacht dat je in staat bent om mee te denken over de verdere otwikkeling en de functionaliteiten van de applicatie inherent aan de wensen van de klanten.

Aan de front-end werk je als UX Designer aan de inrichting de functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van onze webapplicatie. Samen met onze adviseurs brainstorm je over de ontwikkeling van nieuwe features en denkt na over het optimaliseren van de gebruikerservaring voor zowel nieuwe gebruikers als onze 'power users’. Je denkt dus actief mee en dit moet je leuk vinden om succesvol te kunnen zijn in deze functie. Hierdoor weet je wat je in de front-end en in de back-end moet gaan programmeren.

LAMP platform

Het platform is gebouwd op basis het Symfony Framework en draait en draait op PHP 7.2 op een standaard LAMP -stack. De front end bestaat uit Twig templates, jQuery en Bootstrap (LESS). Nieuwe features worden ontwikkeld met Vue, specifiek Vue.js.

Er wordt vrijwel de gehele gereedschapskist van Symfony gebruikt en er zijn maar weinig Components waar er niets mee gedaan wordt. Naast de standaard Components worden populaire Bundles van Knp, Liip, en FOS gebruikt. Voor de front-end (jQuery, Bootstrap, Twig) wordt steeds meer Vue.js gebruikt.

Front-end

 • Je beheerst vanzelfsprekend HTML versie 5 en CSS 3, maar je gebruikt natuurlijk liever SASS/LESS en een template engine zoals Twig. Responsive design is voor jou vanzelfsprekend.
 • Je beheerst JavaScript en kunt overweg met Webpack, npm/yarn, git, etc. Je werkt het liefst met ECMAScript, maar je krijgt het (met gezonde tegenzin) ook nog werkend in IE 11. Je hebt ervaring met Vue.js, React, Angular of een vergelijkbaar framework. En nee, jQuery is niet vergelijkbaar; je handen gaan jeuken om die legacy code weg te werken.
 • Je hebt affiniteit met user experience (UX) design. Je weet hoe je een webapplicatie ontwerpt die er gelikt uit ziet én intuïtief werkt. Je stelt de juiste vragen aan onze gebruikers en weet je ideeën in concrete producten (mockups, ontwerpen, user stories, flowcharts of gewoon keiharde code) om te zetten.
 • Je bent nieuwsgierig. Je maakt je de nieuwste ideeën en technieken in je vakgebied zelf eigen en deelt die graag met anderen.
 • Enige ervaring met een PHP-framework (bijv. Symfony) is een pré, zodat je eenvoudig met onze back end developers samenwerkt.

Back-end

 • Je hebt ruime ervaring met een modern PHP framework (bij voorkeur Symfony, maar vergelijkbaar is bespreekbaar) en weet de SOLID principles toe te passen.
 • Je bent analytisch sterk en pro-actief. Je bent geen code-klopper die slechts een lijst met tickets wegwerkt, je denkt actief mee over de ontwikkeling van onze applicatie. Je weet meldingen van (mogelijke) bugs of de meest wilde ideeën voor nieuwe functionaliteiten om te zetten in heldere voorstellen.
 • Je bent nieuwsgierig. Je maakt je de nieuwste ideeën en technieken in je vakgebied zelf eigen en deelt die graag met anderen.
 • Ervaring met het configureren van Linux servers (de standaard LAMP -stack, Docker, etc.) is een pré.
 • Affiniteit met front end development (Node, Vue.js) en user experience (UX) design is een pré.

Functie-eisen

 • Je hebt een relevante afgeronde ICT opleiding of vergelijkbaar.
 • Mede door je werkervaring functioneer je inmiddels op HBO niveau.
 • Je hebt enkele jaren ontwikkelervaring als developer.
 • Als ervaren Full Stack Developer heb je goede kennis van HTML, JavaScript, LAMP, Linux en Vue, specifiek Vue.js
 • Je spreekt vloeiend Nederlands. (Dutch is required for this position!!)
 • Je bent communicatief en je vindt het leuk om nieuwe functionaliteiten te realiseren, te testen en in productie te brengen.

De standplaats is Deventer waar je minimaal 2 dagen per week aanwezig zult zijn. Daarbij is part-time of gedeeltelijk thuiswerken ook mogelijk.

Neem bij twijfel gerust contact op: misschien breng je andere skills met je mee of heb je met een leergierige instelling de andere zaken snel onder de knie. Voor het volgen van opleidingen is alle ruimte, zowel individueel als in teamverband. 

Extra informatie

 • Dit is een vaste baan en je komt direct in dienst van onze opdrachtgever.
 • De salarisindicatie voor deze functie ligt rond de € 4.000,- euro bruto per maand op basis van 40 uur per week, afhankelijk van jouw opleiding, werkervaring, kennis en senioriteit.
 • Start, per direct of in overleg.

Zoek je een veelzijdige baan bij een financieel gezonde werkgever met een uitdagende en informele werkomgeving? 

Is jouw interesse gewekt? Reageer dan snel en breng jezelf onder de aandacht via de groene knop "Ik ben geïnteresseerd!" hier onder, dan regelen wij een oriënterend kennismakingsgesprek om al jouw vragen te beantwoorden.

Wil je er meer over weten? Bel met Tiziana Olivier. Zij is te bereiken op 06-34299603 / 023-7430257 en zij vertelt je graag alles over deze functie. Voor meer informatie over TecTiz surf je naar http://www.TecTiz.nl

Privacybeleid