Vacature Brandwacht

  • Amsterdam, NH, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Voor een gerenommeerd bedrijf wat gespecialiseerd is in brandbeveiliging en in de algemene beveiliging van panden en industrieële omgevingen, is TecTiz op zoek naar ervaren Brandwachten. Bij onze opdrachtgever zijn 130 man in de brandbeveiliging werkzaam, voornamelijk in de regio's Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht. Denk aan brandwachten, onderhoud specialisten, beveiligers, trainers en planners.

Functieomschrijving

Als brandwacht ben jij degene die zorgdraagt voor een veilige werkomgeving bij je klanten. In deze leuke en verantwoordelijke functie word je ingezet voor het uitvoeren van zowel preventieve als indien nodig repressieve (blus) werkzaamheden die te maken hebben met brandveiligheid. 

Je vindt het leuk om een groot verantwoordelijkheidsgevoel te dragen, je ziet veiligheidsaspecten die anderen niet snel zien of waar ze niet bij stil staan. Je bent in staat om gevaarlijke situatie snel in te schatten en adequaat te reageren. Daarbij weet je de rust te behouden zodat door goed overleg iedereen in veiligheid gebracht kan worden.

Je werkt voornamelijk in de dagdienst van maandag tot en met zaterdag. Incidenteel komen ook avond- en nachtdiensten voor.

Functie-eisen

Je hebt ervaring met het blussen van branden en je bent in het bezit van onderstaande certificaten:

  • Rijksdiploma brandwacht / Manschap A (Vereist!)
  • Diploma buitenwacht / mangatwacht
  • VCA certificaat
  • Certificaat Gasmeten EX-OX-TOX

Indien je een bepaald diploma/certificaat mist kan dit voor je geregeld worden in het eigen opleidingscentrum. De kosten hiervoor worden op basis van een studieovereenkomst betaald. Helaas geldt dit niet niet voor het diploma Manschap A. Dit is een harde eis.

Je beschikt over goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift. 

Je bent flexibel, kwaliteit- en servicegericht. 

Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en een eigen auto.

Je kunt een VOG overhandigen dankzij jouw onbesproken gedrag, je bent gedisciplineerd en je draagt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 

Extra informatie

Salaris in overleg afhankelijk van opleiding en ervaring.

Ben jij de enthousiaste en ervaren brandwacht die wij zoeken? Reageer snel om jezelf onder de aandacht te brengen en wie weet heb jij de job!

Wil je er meer over weten? Stuur jouw CV of bel met Tiziana Olivier. Zij is te bereiken op 06-34299603 / 023-7430257 en zij vertelt je graag alles over deze functie. Voor meer informatie over TecTiz surf je naar http://www.TecTiz.nl

Privacybeleid