Vacature Docent Elektrotechniek

 • Amsterdam, NH, Netherlands
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Voor een opleidingsinstituut in Noord Holland zijn wij op zoek naar deskundige en enthousiaste docenten Elektrotechniek voor het team Installatie- en Elektrotechniek.

Functieomschrijving

Deze vacature biedt mogelijkheden aan twee groepen werkzoekenden, met name aan zowel bevoegde docenten als aan zij-instromers:

1)     De bevoegde docent

Wellicht ben jij de bevoegde docent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging bij een ander opleidingsinstituut. Misschien ben je net verhuisd of wil je gaan verhuizen naar de Randstad, dan is dit een zeer mooie kans om je carrière voort te zetten in het onderwijs.

2)     De zij-instromer

Het kan ook zijn dat je nu een mooie carrière als bijvoorbeeld technisch projectleider, werkvoorbereider, of electrical engineer in je rugzak hebt zitten en je bent toe aan iets nieuws. Je zou het bijvoorbeeld leuk vinden om jouw kennis en kunde, je deskundigheid en werkervaring op het gebied van elektrotechniek over te brengen aan de volgende generatie engineers, werkvoorbereiders en elektrotechnici. Dan is dit je kans om je carrière voort te zetten in het onderwijs door "on the job" je (PDG) lesbevoegdheid te gaan behalen! PDG staat voor Pedagogisch Didactisch Getuigschrift en is in 1,5 jaar te behalen.

 • Je bent verzekerd van een afwisselende baan die je de kans geeft om studenten voor te gaan voorbereiden op de arbeidsmarkt.
 • Jij geeft les aan studenten die de dagopleiding volgen maar ook aan elektromonteurs die overdag werken en de opleiding in de avond volgen.
 • Je hebt één mentorklas die je tijdens de beroepspraktijkvorming ook begeleidt.
 • Gedurende 40 weken werk je samen met je studenten aan 4 verschillende thema’s die telkens na 10 weken worden afgerond met een toets of een opdracht.
 • Je krijgt de vrijheid om deze lessen op verschillende en vernieuwende manieren te geven. Binnen bepaalde aangegeven kaders kun je experimenteren met nieuwe lesvormen, denk hierbij aan het inzetten van o.a. online communicatiemiddelen, simulatie programma’s en quizzen. 
 • Ook het geven van voorlichting aan toekomstige studenten & ouders, het organiseren van excursies en voeren van intakegesprekken met nieuwe leerlingen zijn taken die naast de lesgevende taken jou veel afwisseling bieden.

Je maakt deel uit van een klein, vooruitstrevend, ambitieus en eerlijk team, waar visies worden gedeeld en discussies worden aangegaan. Dankzij jouw deskundigheid kun je het team helpen bij het zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen om zo bij te dragen aan kwaliteitsontwikkeling.

Functie-eisen

Over welke kwaliteiten moet je beschikken om goed te kunnen passen binnen dit team?

Één ding is zeker: Je bent ambitieus, creatief, vooruitstrevend, gereven en innovatief. Je vindt het leuk om jezelf te blijven ontwikkelen en je komt graag met nieuwe ideeën om het onderwijs te verbeteren. Je hebt de ambitie om studenten samen met je collega's verder te brengen en je bent niet bang om een stevige professionele discussie aan te gaan. Verder sta je sterk in je schoenen en je vindt het leuk om richting en structuur te bieden aan je studenten.

De functie bestaat voor 50% uit kennisoverdracht en voor 50% uit het opvoeden, het bieden van structuur en het richting geven aan studenten.

 • Je beschikt over een HBO werk en denk niveau.
 • Je hebt je docentenbevoegdheid in de richting van elektrotechniek ÓF je hebt meerdere jaren werkervaring in het bedrijfsleven als bijvoorbeeld werkvoorbereider, technisch projectleider of electrical engineer ÉN je bent bereid om je bevoegdheid PDG te behalen.
 • Een VOG is vereist.

Extra informatie

Zoek je een veelzijdige baan bij een financieel gezonde werkgever met een uitdagende en informele werkomgeving? Een werkgever die je continu uitdaagt om je talenten verder te ontwikkelen zowel op professioneel als op persoonlijk vlak door verschillende mogelijkheden aan te bieden om aan je eigen professionalisering en loopbaan te werken.De standplaats is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. 

 • Bij deze functie, afhankelijk van leeftijd, opleiding en werkervaring, hoort een maximale salarisindicatie van € 4000,- bruto per maand bij een full time aanstelling.
 • Daarnaast zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO, waaronder een 13e maand, vakantiegeld, een goede pensioenregeling, een extra bijdrage op je ziektekostenverzekering, een reiskostenvergoeding, een fietsplan en uiteraard een ruime vakantieregeling.

Is jouw interesse gewekt? Reageer dan snel en breng jezelf onder de aandacht via de groene knop "Ik ben geïnteresseerd!" hier onder!

Wil je er meer over weten? Stuur jouw CV of bel met Tiziana Olivier. Zij is te bereiken op 06-34299603 / 023-7430257 en zij vertelt je graag alles over deze functie. Voor meer informatie over TecTiz surf je naar http://www.TecTiz.nl

Privacybeleid