Vacature Assemblage Medewerker Cleanroom

  • Hoofddorp, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Voor een toonaangevend bedrijf uit de Haarlemmermeer, zijn wij op zoek naar een Assemblage Medewerker voor in de Cleanroom. Onze opdrachtgever is een van de beste toeleveranciers van zowel standaard als op maat gemaakte onderdelen van machines en productieprocessen in de industriële automatisering en in de high-tech industrie. Ze ontwikkelen en assembleren complexe ultrapreciese mechatronica (sub-)systemen.

Functieomschrijving

In defunctie van Assemblage Medewerker opereer je op het snijvlak tussen de nieuwste technologische ontwikkelingen en jouw nauwkeurigheid. Alle onderdelen die nodig zijn voor de assemblage van het ontworpen eindproduct worden eerst stofvrij gemaakt door cleaning engineers en via een sluis naar de cleanroom gebracht en klaargezet voor assemblage. In de cleanroom, een stofvrije en geconditioneerde omgeving, worden alle componenten verzameld die tot een product geassembleerd moeten worden. 

Als Assemblage Medewerker beoordeel je de Autocad tekeningen van de ontwerpen en stel je vast of alle benodigde materialen en gegevens aanwezig zijn. Met behulp van de nieuwste gereedschappen monteer je alle onderdelen in elkaar tot een eindproduct. Daarbij houd jij je aan de tekeningen en de montagevoorschriften.

Na het assembleren test je de gemaakte producten nauwkeurig. Daarbij maak je gebruik van lek test tooling, deeltjes testers en druktestapparatuur. Je lost storingen en lekkages op en je registreert je testresultaten. Daarna meld je het gemaakte product gereed in het systeem.

Functie-eisen

Om als Assemblage Medewerker aan de slag te kunnen moet je het volgende kunnen:

  • Je hebt een MBO opleiding op niveau 3 of 4 gevolgd.
  • Je kunt technische tekeningen lezen in Autocad.
  • Jij bent van nature heel nauwkeurig en precies in je werk, je bent gestructureerd en je werkt graag volgens procedures.
  • Je wordt uitgebreid ingewerkt en je krijgt de kans om je goed te verdiepen in het productieproces maar het is natuurlijk een pre' als je al bekend bent met MSDS (Material Safety Data Sheet), met het gebruik van reinigingsmiddelen en als je kennis hebt van veiligheidsvoorschriften, gereedschappen, machines en instrumenten.
  • Je signaleert ontbrekende zaken, je organiseert je werk altijd goed en je lost onduidelijkheden op door bij de juiste collega's het nodige na te vragen.
  • Je ondersteunt je team bij technische problemen en bij het vinden van oplossingen.
  • Van jou wordt verwacht dat je in staat bent om mogelijke rendementsverbeteringen en productiviteitsverhogingen in het productieproces te ontdekken en te realiseren. Je bent proactief bezig, je denkt mee in het proces en je bent continu bezig met de professionalisering en de optimalisering van de productie.
  • Verder rapporteer je aan teamleider en je bespreekt met hem ook de status van productie- en assemblageorders. Je stemt het werk af met andere collega's. Het opvragen van informatie en het melden van problemen doe je bij de engineers.

Extra informatie

Zou jij het leuk vinden om voor een bedrijf te werken dat met haar cutting-edge technologieën de top van de industrie bedient? Reageer dan snel, breng jezelf onder de aandach en dan regelen wij een kennismakingsgesprek voor je! 

Heb je nog vragen of wil je er meer over weten? Stuur jouw CV of bel met Tiziana Olivier. Zij is te bereiken op 06-34299603 / 023-7430257 en zij vertelt je graag alles over deze functie. Voor meer informatie over TecTiz surf je naar http://www.TecTiz.nl

Privacybeleid