Open sollicitatie

  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Bij verschillende opdrachtgevers heeft TecTiz verschillenden vacatures open staan voor kandidaten die toe zijn aan een nieuwe uitdaging.  Ben je jezelf aan het oriënteren op de arbeidsmarkt omdat je het gevoel hebt dat je niet verder komt bij jouw huidige werkgever? Word je geremd in jouw persoonlijke ontwikkeling, werk je onder jouw niveau, heb je geen uitdaging in werk of is jouw werk-prive' balans totaal uit zijn evenwicht? 

Er kunnen verschillende redenen zijn die er toe leiden dat je elke dag lusteloos naar je werk gaat. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer en je bent bang om aan een volgende stap te denken. De "Wat als....."- vraag heb je jezelf al honderd keer gesteld en ingevuld. Stop, hier en nu!

Dit is het moment voor een goed en vrijblijvend orienterend gesprek met TecTiz te voeren, onder het genot van een goed kopje koffie, om te achterhalen wat je echt mist en nodig hebt om weer vol energie naar je werk te kunnen gaan. Samen kunnen wij jouw ambities vaststellen en jouw droombaan werkelijkheid maken.

Functieomschrijving

Hoe leuk zou het zijn om voor een werkgever met een duidelijke lange termijn visiete te werken die er echt toe doet zodat je op verjaardagen weer trots kunt vertellen over wat je op je werk doet? Hoe leuk zou het zijn als je niet allen betere arbeidsvoorwaarden zou kunnen krijgen maar ook nog een veel betere en inspirerende ledinggevende? Hoe leuk zou het zijn als je weer nieuwe dingen kon leren, jezelf verder kun ontwikkelen, jouw ambities waar kon maken en met plezier naar je werk kon gaan?

Wat wil je verder leren?  Welke werkzaamheden zijn voor jouw verdere ontwikkeling belangrijk? Wat heb je nodig om door te groeien? Wat is voor jou de volgende stap?

Functie-eisen

Heb je een relevante technische opleiding op MBO, HBO of WO niveau bijvoorbeeld in de ICT, in de Elektrotechniek, in de Werktuigbouwkunde of in de proces Automatisering? Reageer via deze open sollicitatie en maak jezef belangrijk! TecTiz heeft maar één doel voor ogen en dat is jouw geluk en het geluk van jouw gezin! Zullen wij het daar samen over hebben? Je droombaan is dichterbij dan je denkt… 

Oh ja, werkervaring is niet altijd vereist, maar het is wel van belang dat je je tijd besteedt aan een startersbaan die wél bijdraagt aan jou ambities! Het zou anders zonde zijn van jouw tijd.

Aanvullende informatie

Over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden valt nog niet veel te vertellen omdat deze aafhankelijk zijn van de opdrachtgever en de functie die bij jou past.

Wat is voor jou belangrijk? Dát wil TecTiz heel graag weten!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tiziana Olivier. Zij beantwoordt graag al jouw vragen en is te bereiken op 06-34299603 of 023-7430257. 
Voor meer informatie over TecTiz surf je naar http://www.TecTiz.nl

Privacybeleid