Senior System Engineer

 • Hoofddorp, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Bij een van onze opdrachtgevers uit de Haarlemmermeer die zich op het MKB richt, hebben wij per direct een vacature voor een Senior System Engineer. Het betreft een semi-buitenfunctie, je bent bij klanten op locatie bezig maar ook op kantoor om technische vraagstukken uit te zoeken, implementatieplannen uit te schrijven en om te overleggen met je team.

Functieomschrijving

Als Senior System Engineer zorg je voor de correcte uitvoering en implementatie van diverse projecten. Op locatie, met behulp van jouw technisch achtergrond en deskundigheid, adviseer je klanten bij het inrichten van nieuwe projecten en diensten. Je hebt ervaring met implementatie, ontwerp en/of architectuur van complexe netwerken. Daarbij heb je ervaring met het adviseren en uitvoeren van nieuwbouw en migratietrajecten. Bij elke change binnen afgesproken SLA’s houd jij de documentatie keurig netjes bij.
Je bent geen 9 tot 5 type en men kan gerust een beroep op je doen indien nodig. Daarnaast ben je oplossingsgericht en commercieel ingesteld. Je weet op adequate wijze in te spelen op de kansen die zich voordoen bij jouw klanten en bespreekt de mogelijkheden samen met je team op kantoor. Dankzij je kwaliteitsbewustzijn, streef je er naar om samen met je team de beste oplossing voor je klant te realiseren. Tenslotte en niet onbelangrijk, aangezien er met de nieuwste technologieën gewerkt wordt, vind je het leuk om jouw kennis up-to-date te houden wat inherent is aan de snel voortschrijdende technologie.

Functie-eisen

Persoonlijke vaardigheden

 • Je opereert op HBO werk- en denkniveau.
 • Je werkt zelfstandig, je bent stressbestendig en in staat om prioriteiten goed te stellen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent een representatieve, accurate en leergierige team-player.
 • Je hebt ervaring met zelfstandige uitvoering van ICT-projecten.
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs B.

Technische kennis

 • Kenmerkend voor deze functie is dat de gezochte kandidaat zowel moet beschikken over systeembeheer-kennis als netwerken-kennis. Dit als gevolg van de diversiteit en complexiteit van de uit te voeren projecten. 
 • Je hebt degelijke kennis van LAN, WAN, TCP/IP, Wireless Networks, Netwerk Management, Network Security en Remote Access. Je bent in staat om zelfstandig firewalls te installeren (VPN, IPSEC).
 • Je bent bekend met Cloud technologie en je hebt relevante werkervaring in de inrichting en het beheer van Microsoft Office 365 en Azure.
 • Je bent bedreven in het beheren en implementeren van Windows infrastructuren (Windows servers, Active Directory, Exchange). Jouw gecertificeerde kennis van Microsoft Windows 2003/2008/2012, Hyper-v/virtual server en Cisco CCNA is zeer belangrijk. Je hebt ruime ervaring met SCOM, SCCM, Exchange 2007, 2013 en 2016.
 • Verder beschik je over gecertificeerde virtualisatie kennis, installatie en configuratie van Hyper-v/virtual server. 
 • Tenslotte heb je kennis en ervaring met installatie & configuratie van Back-up tools en antivirus producten, Server Based Computing (Terminal Server), VDI en Storage-technologie, (IBM, NetApp, HP).
 • Een ITIL & PRINCE II certificering en ervaring met SharePoint vormen een dikke plus op jouw CV.

Aanvullende informatie

Het salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding, certificeringen en werkervaring en bedraagt maximaal € 4.500,- bruto per maand. Daarbij krijg je ook een mooie lease auto die je vanzelfsprekend nodig hebt.

Let op! Verruim je mogelijkheden!

Wellicht is deze vacature niet waar jij op zoek naar bent. Niet al onze vacatures staan gepubliceerd omdat sommige opdrachtgevers op dit moment dat nog niet wensen. Als je contact met TecTiz opneemt krijg je met een simpel oriënterend telefoongesprek inzicht in alle openstaande vacatures! Je droombaan is dichterbij dan je denkt…  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tiziana Olivier. Zij beantwoordt graag al jouw vragen en is te bereiken op 06-34299603 of 023-7430257. 
Voor meer informatie over TecTiz surf je naar http://www.TecTiz.nl

Video's om te bekijken

Privacybeleid