Senior Project Manager

 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Senior Project Manager til stor offshore virksomhed

Til en international virksomhed i vækst, der har til formål at understøtte en bæredygtig fremtid, søger vi en Senior Project Manager.

Virksomhedens vision er at være markedsleder indenfor fundamenter og transformerstationer til havvindmølleparker verden over. Ambitionerne for offshore vind er store, og virksomheden skal vækste for at kunne levere sin del af puslespillet. Det kræver sit hold, og derfor er vi er derfor på jagt efter en person, der brænder for at gøre en forskel for en grøn fremtid.

De mangler dig, der kan lede og drive store projekter inden for grøn energi, og som motiveres af at finde de bedste løsninger både teknisk og økonomisk.

Jobbeskrivelse

Du vil få et spændende og alsidigt job i en international virksomhed med en flad struktur. Ærlighed og fleksibilitet vægtes højt, hvilket gælder begge veje for både virksomhed og medarbejder. Du vil opleve en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for faglig og personlig udvikling som en del af et professionelt team med en uformel omgangstone. Som øverst ansvarlige i projektteamet vil du få reference til VP inden for området.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Deltage i tenderfasen, herunder deltagelse i kontraktforhandlinger
 • Være overordnet ansvarlig for kontrakten og projektet, herunder styring af budget, risiko og claims
 • Lede projektteamet, herunder styring og fordeling af opgaver samt sikre de rette ressourcer til projektet både internt og eksternt
 • Sikre udarbejdelsen af projekt specifikke dokumenter
 • Sikre at underleverandørkontrakter indgås iht. gældende interne og eksterne regler og standarder
 • Varetage den månedlige rapportering til ledelsen
 • Være kundens primære kontaktperson under projekteksekveringen
 • Sikre at projektet udføres i henhold til gældende standarder, procedurer og projektspecifikationer

Kvalifikationer

 • Uddannet ingeniør, maskinmester eller en lignende teknisk baggrund
 • Flere års erfaring indenfor projektledelse, gerne fra internationale projekter
 • Stærke kompetencer inden for kommunikation og organisation
 • Solid erfaring med forhandling og indgåelse af internationale kontrakter
 • Kan arbejde resultatorienteret og efter deadlines
 • Har stærke sprogkundskaber, er flydende i skrift og tale på engelsk
 • Det vil være en fordel, at du har kendskab til FIDIC kontrakter samt erfaring fra vind-, entreprenør-, rådgiver- eller stålbranchen.

Yderligere informationer

Værdibaseret samarbejde
Virksomheden ønsker en arbejdsplads med fokus på det hele menneske, og vi samarbejder på tværs af organisationen med udgangspunkt i et sæt værdier, der guider vores adfærd. Sikkerhed kommer altid først og udtrykkes gennem termen ”We Care”. Derudover arbejdes der ud fra et ønske om at være løsningsorienterede, pålidelige, bedre sammen og altid i udvikling.

Dette, sammen med det udtrykte formål om at understøtte en bæredygtig fremtid, er med til at gøre dette til en rigtig god arbejdsplads.

Hvad kan du forvente?

Du får et spændende, alsidigt og ikke mindst udviklende job i en international virksomhed i vækst. Du bliver en del af et professionelt team med en uformel omgangstone, hvor der sættes pris på samarbejde, humoristisk sans og en positiv tilgang. Der tilbydes fleksibilitet, en flad organisationskultur og du vil få en høj grad af frihed under ansvar.

Virksomheden tilbyder endvidere pensionsordning, mulighed for hjemmearbejde, sundhedsforsikring, kantineordning, en aktiv personaleforening og en gage, der modsvarer stillingskravene. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt ud fra erfaring og kvalifikationer.

Arbejdssted

Der vil være mulighed for at arbejde både i Jylland og på Fyn.

Jobstart

Så hurtigt som muligt, men vi er villige til at vente på den rette kandidat.

Kontakt

For mere information om denne stilling, kontakt Headhunter Casper Nygaard Christensen, TRACK Management Headhunting, på tlf. + 45 21 77 05 56 eller send en e-mail via TRACK Management Headhuntings hjemmeside. Alle henvendelser og samtaler behandles fortroligt.