HR Partner, Lindø

  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Bladt Industries har som formål at understøtte en bæredygtig fremtid, og vores vision er at være markedsleder indenfor fundamenter og transformerstationer til havvindmølleparker verden over.

Ambitionerne for offshore vind er store, og vi skal vækste for at kunne levere vores del af puslespillet, for at det hele kan gå op. Det kræver sit hold, og vi er derfor på jagt efter endnu en ny kollega, der ligesom os brænder for at gøre en forskel.

Værdibaseret samarbejde
Vi ønsker en arbejdsplads med fokus på det hele menneske, og vi samarbejder på tværs af Bladt med udgangspunkt i et sæt værdier, der guider vores adfærd. Sikkerhed kommer altid først og udtrykkes gennem termen ”We Care”. Derudover arbejder vi ud fra et ønske om at være løsningsorienterede, pålidelige, bedre sammen og altid i udvikling. Vi tror på, at dette, sammen med vores udtrykte formål om at understøtte en bæredygtig fremtid, er med til at gøre Bladt til et godt sted at være.

Jobbeskrivelse

Din hverdag
Helt konkret har vi brug for dig, som har HR erfaring med både funktionærer og timelønnede, og som selvstændigt kan varetage egne områder og proaktivt iværksætte nye tiltag. Du vil blive en del af vores People, Culture & Communication afdeling og komme til at beskæftige dig med både HR-drift og HR-udvikling, og du vil få en stor berøringsflade på tværs af organisationen med fokus på People agendaen.

Vi bygger en grøn fremtid sammen med dig, som har kompetencerne til at udføre følgende opgaver:

• Give løbende sparring og rådgivning i organisationen ift. medarbejderrelaterede og personalejuridiske spørgsmål for både funktionærer og timelønnede
• Sikre trivsel og engagement ved kontinuerligt at være med til at udvikle HR-området
• Være den primære HR ”go-to” person for vores medarbejdere på Odense Havn
• Designe, koordinere og evaluere kurser og træning for ledere og medarbejdere, herunder e-learning samt understøtte virksomhedens kompetencestyring
• Drive rekrutteringsprocesser fra A-Z
• Vedligeholde og opdatere HR-politikker og personalehåndbøger
• Håndtere HR-livscyklussen, herunder on- og offboarding
• Deltagelse i HR-projekter og processer, f.eks. medarbejderundersøgelser, sygefraværssamtaler, lønreguleringer  og udviklingssamtaler
• Bistå til fortsat udvikling og vedligeholdelse af HR’s site på intranettet

I denne nyoprettede stilling vil du være Bladt Industries’ primære HR kontakt på Lindø med reference til Head of HR & Administration, som har arbejdssted i Aalborg.

Kvalifikationer

Hvem er du?
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være indenfor HR området, men det er ikke afgørende, da vi vægter din erfaring fra en lignende stilling højere. Det vil desuden være en fordel, hvis du tidligere arbejdet med timelønnede og kender til Industriens overenskomst.

Som en del af teamet, forventer vi, at du:
• Har en bred HR værktøjskasse og flere års erfaring fra en lignende stilling
• Er initiativrig, imødekommende og relationsskabende
• Besidder robusthed og har gennemslagskraft
• Er lyttende og skaber tillid omkring din person og din faglighed
• Er løsningsorienteret og tager ejerskab for dine opgaver fra start til slut
• Har personalejuridisk indsigt
• Mestrer dansk og engelsk i både skrift og tale

Du vil komme til at udføre opgaver på et strategisk niveau indenfor HR området, og jobbet indeholder således både at være en tænker (strategi) og en do’er (eksekvering).

Yderligere informationer

Hvad kan du forvente af Bladt?
Du får et spændende, alsidigt og ikke mindst udviklende job i en international virksomhed i vækst. Du bliver en del af et professionelt team med en uformel omgangstone, hvor der sættes pris på samarbejde, humoristisk sans og en positiv tilgang. Vi tilbyder fleksibilitet, en flad organisationskultur og du vil få en høj grad af frihed under ansvar. 

Bladt Industries tilbyder endvidere pensionsordning, mulighed for hjemmearbejde, sundhedsforsikring, kantineordning, en aktiv personaleforening og en gage, der modsvarer stillingskravene.

Arbejdssted
Du vil arbejde på Bladt Industries’ site på Lindø Industripark/Odense Havn, som ligger i Munkebo på Fyn. Enkelte arbejdsdage på Bladt Industries’ hovedkontor i Aalborg må dog påregnes.

Jobstart
Så hurtigt som muligt men vi er villige til at vente på den rette kandidat.

Kontakt
For mere information om denne stilling, kontakt Headhunter Casper Nygaard Christensen, TRACK Management på tlf. + 45 21 77 05 56 eller send en e-mail via dette link til TRACK Managements hjemmeside: https://www.trackmanagement.dk/kontakt