Design Manager

  • Nørredybet 1, 9220 Aalborg, Danmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Design Manager – Team Leader - med mekanisk/hydraulisk erfaring

TRACK Management søger for Bladt Industries en Design Manager med en solid mekanisk/hydraulisk erfaring indenfor stålbranchen, til deres infrastrukturafdeling i Aalborg.

Bladt Industries er en international entreprenørvirksomhed med speciale i store, komplekse stålkonstruktioner og opererer inden for tre kerneforretningsområder – vind og vedvarende energi, olie og gas energi samt infrastruktur.

Med konstant fokus på effektivitet, leveringstid og kvalitet producerer Bladt Industries en bred vifte af stålkonstruktioner - herunder turnkey løsninger, til både on- og offshore projekter. Vores kompetencer omfatter blandt andet fundamenter og transformerstationer til offshore vindmølleprojekter, sugeankre, topsides og jackets til olie- og gasprojekter samt bygninger, broer og havneanlæg til infrastrukturelle projekter. Læs mere på www.bladt.dk.

Bladt Industries er kendetegnet ved en flad struktur, der danner fundamentet for større fleksibilitet, hurtigere reaktionsevne og kortere beslutningsprocesser. For vores kunder betyder den flade organisationsstruktur, at vi hurtigt og effektivt er i stand til at omstille os, hvilket også forventes af vores medarbejdere.

Jobbeskrivelse

Bladt Industries’ Infrastrukturafdelingen beskæftiger sig med en lang række projekter, både nationalt og internationalt, indenfor broer, havn- og marine, ståltanke, komplicerede stålkonstruktioner til bygninger samt konstruktioner til olie- og gasindustrien. I øjeblikket bygger Bladt bl.a. færgeklapper for Molslinjen i Rønne-Ystad, Kistefos Museum i Norge og Køge Nord Station.

Som Design Manager er det din opgave at strukturere dit team og udføre og koordinere opgaverne/projekterne på tværs af organisationen. Du vil således fungere som en spillende træner, der udover at sætte holdet, også selv skal kunne styre projekteringer ude på byggepladsen.

Du vil blive en del af infrastrukturafdeling, som igennem en stærk vision og operationel strategi har opsat nogle ambitiøse vækstmål for afdelingen. Infrastrukturafdelingen er på en spændende rejse, som du vil blive en del af. I projekterne stilles der store krav til tid, præcision og kvalitet, og netop disse nøgleord udgør det bærende fundament i hverdagen. Du vil i stillingen arbejde efter filosofien frihed under ansvar, og du vil referere til Divisionschefen i infrastrukturafdelingen.

Dine opgaver omfatter bl.a.:

 ·        Team leader for projekteringsteam på 6-8 medarbejdere, herunder projekteringsingeniører, tekniske designere og tekniske tegnere

·        Eventuelt personaleansvar afhængigt af kandidaten

·        Koordinering og organisering af divisionens projekteringsopgaver

·        Statiske beregninger af stål og mekaniske konstruktioner, eventuelt beton m.m.

·        Projekteringsleder på større bro- og havneentrepriser

·        Deltage i forhandlinger med bygherre, entreprenører og rådgivere

·        Deltage i entreprenante optimeringsløsninger i forbindelse med tilbud og udførelse af opgaver

·        Strukturere og effektivere projekteringsafdelingens arbejdsmetoder og arkivering

·        Koordinere opgaver med divisionens kontorer i København og Gdansk, Polen

Kvalifikationer

Hvem er du?

Du er selvstændig og udadvendt som person og formår at sælge produktet og samtidig være detaljeret i udførelsen af projekterne. Du har en entreprenant forståelse og besidder en faglig styrke, der sikrer en høj kvalitet i leveringen og resultatet. Du formår at motivere dit team med det formål at få den innovative og entreprenante side frem i teamets medarbejdere, hvilket resulterer i ideer og koncepter, som kan skabe nye designløsninger i projekterne.

Faglige kvalifikationer

·        Uddannet Maskiningeniør eller lignende teknisk baggrund

·        10 års erfaring fra rådgiver og/eller entreprenørbranchen

·        Erfaring fra stålbranchen

·        Proaktiv og evner at have mange bolde i luften på en gang

·        Er i besiddelse af et godt overblik og arbejder systematisk

·        Godt kendskab til 3D modellering i Autodesk Inventor samt AutoCad

·        Behersker dansk og engelsk i skrift og tale på forhandlingsniveau

Yderligere informationer

Hvad kan du forvente af Bladt Industries?

Hos Bladt Industries arbejder vi målrettet på at være en attraktiv, udviklende og motiverende arbejdsplads. Vi gør os umage for at tiltrække og ikke mindst fastholde fagligt dygtige medarbejdere.

Vi ved, at vores medarbejdere udgør det fundament, vi skal bygge vores fremtid på, og derfor har en målrettet udvikling af både personlige og faglige kompetencer høj prioritet. Vi tror på, at uddannelse og nye udfordringer skaber initiativrige og engagerede medarbejdere, der genererer vækst og positive resultater.

Som medarbejder i infrastruktur afdelingen hos Bladt Industries vil du blive en del af en division i stærk vækst og fremgang. Vi opererer inden for et felt i konstant udvikling, og derfor vægter vi dynamik, forandringsvilje og fleksibilitet tungt, når vi ansætter nye medarbejdere.

Løn

Attraktive løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt baseret på erfaring og kvalifikationer.

Tiltrædelse

Snarest efter aftale.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte headhunter Casper Nygaard Christensen, TRACK Management +45 21 77 05 56 for yderligere oplysninger.