Teknisk Designer

  • Nørredybet 1, 9220 Aalborg, Danmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Teknisk Designer – med flair for mekanik

TRACK Management søger for Bladt Industries en Teknisk Designer, der mestrer at tegne i Inventor og AutoCAD, til deres infrastrukturafdeling i Aalborg.

Bladt Industries er en international entreprenørvirksomhed med speciale i store, komplekse stålkonstruktioner og opererer inden for tre kerneforretningsområder – vind og vedvarende energi, olie og gas energi samt infrastruktur.

Med konstant fokus på effektivitet, leveringstid og kvalitet producerer Bladt Industries en bred vifte af stålkonstruktioner - herunder turnkey løsninger, til både on- og offshore projekter. Vores kompetencer omfatter blandt andet fundamenter og transformerstationer til offshore vindmølleprojekter, sugeankre, topsides og jackets til olie- og gasprojekter samt bygninger, broer og havneanlæg til infrastrukturelle projekter. Læs mere på www.bladt.dk.

Bladt Industries er kendetegnet ved en flad struktur, der danner fundamentet for større fleksibilitet, hurtigere reaktionsevne og kortere beslutningsprocesser. For vores kunder betyder den flade organisationsstruktur, at vi hurtigt og effektivt er i stand til at omstille os, hvilket også forventes af vores medarbejdere.

Jobbeskrivelse

Bladt Industries’ Infrastrukturafdelingen beskæftiger sig med en lang række projekter, både nationalt og internationalt, indenfor broer, havn- og marine, ståltanke, komplicerede stålkonstruktioner til bygninger samt konstruktioner til olie- og gasindustrien.

Som Teknisk Designer er du eksperten indenfor dit område, og med dine evner og tekniske indsigt vil du indgå som en vigtig support til ingeniører og teknikere med design, projektering og tegning af konstruktioner samt i tilbudsarbejdet.  

Du vil blive en del af Infrastrukturafdelingen, hvor der løftes mange spændende og varierende opgaver hver eneste dag. I projekterne stilles der store krav til tid, præcision og kvalitet, og netop disse nøgleord udgør det bærende fundament i hverdagen. Du vil i stillingen arbejde efter filosofien frihed under ansvar, og du vil referere til Design Manageren i infrastrukturafdelingen.

Dine opgaver omfatter bl.a.: 

·  Optegning af bevægelige stålkonstruktioner

·  Modellering af 3D model, som danner grundlag for statiske beregninger og detaljerede arbejdstegninger

·  Udarbejdelse af tilbudstegninger og deltagelse i tilbudsarbejde og tilbudsgivning

·  Deltagelse og engagering i projektteams

·  Deltagelse i 3D scanning (FARO) og konvertering af punktfiler til tegningsgrundlag

·  Videreudvikling af konstruktionsprincipper og detaljer

·  Organisering af tegningsarkiv

Kvalifikationer

Hvem er du?

Du elsker at tegne, og er virkelig dygtig til det. Du er kreativ, selvstændig og i besiddelse af et naturligt drive, som sammen med dit engagement har en positiv virkning på dem, du arbejder sammen med. Du er selvstændig og proaktiv, og søger gerne nye veje for at opnå det optimale resultat. Din faglige styrke og sans for detaljer gør, at du ikke går på kompromis med kvaliteten.    

Faglige kvalifikationer

· Uddannet Teknisk Designer, Ingeniør, Maskin- eller Byggetekniker eller lignende teknisk uddannelse

· Mestrer brugen af 3D modellering i Autodesk Inventor og AutoCAD

· Kendskab til Tekla og SolidWorks m.fl. en fordel

· Evne til udvikling af konstruktioner og detaljer således, at de er bygbare

· Erfaring med tegning af bevægelige konstruktioner

· Evner at prioritere og organisere egne arbejder

· Erfaring med tegning og arbejde med stålkonstruktioner

· Har gode engelsk kundskaber i mundtligt og skriftligt

Yderligere informationer

Hvad kan du forvente af Bladt Industries?

Hos Bladt Industries arbejder vi målrettet på at være en attraktiv, udviklende og motiverende arbejdsplads. Vi gør os umage for at tiltrække og ikke mindst fastholde fagligt dygtige medarbejdere.

Vi ved, at vores medarbejdere udgør det fundament, vi skal bygge vores fremtid på, og derfor har en målrettet udvikling af både personlige og faglige kompetencer høj prioritet. Vi tror på, at uddannelse og nye udfordringer skaber initiativrige og engagerede medarbejdere, der genererer vækst og positive resultater.

Som medarbejder i infrastruktur afdelingen hos Bladt Industries vil du blive en del af en division i stærk vækst og fremgang. Vi opererer inden for et felt i konstant udvikling, og derfor vægter vi dynamik, forandringsvilje og fleksibilitet tungt, når vi ansætter nye medarbejdere.

Løn

Attraktive løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt baseret på erfaring og kvalifikationer.

Tiltrædelse

Snarest efter aftale.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte headhunter Casper Nygaard Christensen, TRACK Management +45 21 77 05 56 for yderligere oplysninger.