Contract Manager

 • Nørredybet 1, 9220 Aalborg, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

TRACK Management søger for Bladt Industries en Contract Manager til deres juridiske afdeling i Aalborg. Bladt Industries er en international entreprenørvirksomhed med speciale i store, komplekse stålkonstruktioner og opererer inden for tre kerneforretningsområder – vind og vedvarende energi, olie og gas energi samt infrastruktur.

Med konstant fokus på effektivitet, leveringstid og kvalitet producerer Bladt Industries en bred vifte af stålkonstruktioner - herunder turnkey løsninger, til både on- og offshore projekter. Vores kompetencer omfatter blandt andet fundamenter og transformerstationer til offshore vindmølleprojekter, sugeankre, topsides og jackets til olie- og gasprojekter samt bygninger, broer og havneanlæg til infrastrukturelle projekter. Læs mere på www.bladt.dk.

Bladt Industries er kendetegnet ved en flad struktur, der danner fundamentet for større fleksibilitet, hurtigere reaktionsevne og kortere beslutningsprocesser. For vores kunder betyder den flade organisationsstruktur, at vi hurtigt og effektivt er i stand til at omstille os, hvilket også forventes af vores medarbejdere.

Jobbeskrivelse

Bladt Industries løser opgaver for en lang række både danske og internationale kunder - altid med udgangspunkt i kundens specifikationer og med respekt for Bladt Industries’ interne retningslinjer.

Da Bladt Industries oplever øget vækst og øgede krav fra omgivelserne, er der behov for yderligere at forstærke den juridiske afdeling.

Som Contract Manager bliver du ansvarlig for at styre, håndtere og følge op på indgåede komplekse kontrakter og processer i forbindelse med store igangværende projekter i virksomheden. Din opgave bliver at have overblik over kontraktens indhold, og sikre eksekvering af kontrakten.

Du vil blive en del af legal afdelingen hos Bladt Industries, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde og et teamwork blandt andet Legal Counsels og Sales Managers. Den juridiske afdeling er i udvikling, og dermed får kandidaten stor mulighed for at præge jobbet og opgaverne, i samspil med resten af afdelingen. Der vil i stillingen være stor grad af frihed under ansvar. Du vil referere til Vice President, Legal, HR & People Development.

Kvalifikationer

Dine opgaver omfatter bl.a.:

 • Håndtering af ændringsforslag på igangværende projekter. Beregning og vurdering af de fremsatte ændringer i forhold til pris, timer og kontraktuelle konsekvenser.
 • Registrering, dokumentation og styring af ændringer og claims (tilbud, fakturaer, timesedler)
 • Beregning og vurdering af fremsatte claims ifht. pris og risko.
 • Gennemgang af teknisk projektmateriale.
 • Rapportering i henhold til kontrakten til kunde, finans og projektteamet.
 • Korrespondance, forhandlinger og møder med kunder, underleverandører i samarbejde med det interne projektteam.
 • Håndtering af kontrakter i henhold til FIDIC eller lignende kontraktgrundlag.
 • Bygge bro mellem tekniske og ikke-tekniske medarbejdere for at skabe forståelse for tekniske og kommercielle udfordringer ved ændring af kontrakter.
 • Sikre optimering af indtjening under udførelse af projekter.​​​​​​
Hvem er du?
Du er en struktureret, pligtopfyldende og resultatorienteret person, der har sans for detaljer. Du har kommerciel og økonomisk tæft, er god til beregninger og i besiddelse af en robust personlighed, der har gennemslagskraft i løsningen af opgaver.

Du vil få en stor kontaktflade internt såvel som eksternt, så derfor er gode kommunikations- og interpersonelle færdigheder afgørende. Du trives i et yderst professionel miljø med et højt vidensniveau og har en proaktiv og ansvarlig tilgang til løsning af opgaverne.

Faglige kvalifikationer

 • Relevant juridisk, økonomisk eller ingeniørmæssig uddannelse/baggrund er en fordel
 • Erfaring med eksekvering af store komplekse kontrakter i en international kontekst.
 • Evner at overskue komplekse problemstillinger og kontrakter og gå i detaljen uden at miste overblikket
 • Forretningsorienteret og en god forståelse for at kombinere kommercielle hensyn med juridiske betingelser
 • Proaktiv, resultatorienteret og evner at arbejde under pres ifht. stramme deadlines
 • Engelsk på forhandlingsniveau (mundtligt og skriftligt)

Yderligere informationer

Hvad kan du forvente af Bladt Industries?

Hos Bladt Industries arbejder vi målrettet på at være en attraktiv, udviklende og motiverende arbejdsplads. Vi gør os umage for at tiltrække og ikke mindst fastholde fagligt dygtige medarbejdere.

Vi ved, at vores medarbejdere udgør det fundament, vi skal bygge vores fremtid på, og derfor har en målrettet udvikling af både personlige og faglige kompetencer høj prioritet. Vi tror på, at uddannelse og nye udfordringer skaber initiativrige og engagerede medarbejdere, der genererer vækst og positive resultater.

Som medarbejder hos Bladt Industries vil du blive en del af et professionelt team i et travlt og udfordrende miljø. Vi opererer inden for et felt i konstant udvikling, og derfor vægter vi dynamik, forandringsvilje og fleksibilitet tungt, når vi ansætter nye medarbejdere.

Løn

Attraktive løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt baseret på erfaring og kvalifikationer.

Tiltrædelse

Snarest efter aftale.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte headhunter Casper Nygaard Christensen, TRACK Management +45 21 77 05 56 for yderligere oplysninger.