Software Implementatie Expert

 • Sint Michielsgestelseweg, 5261 NH Vught, Nederland
 • Werknemer kan op afstand werken
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Synergio helpt organisaties beter te worden in productontwikkeling.
We adviseren, begeleiden, trainen, implementeren en transformeren ontwikkelprocessen. Denk hierbij aan de ontwikkeling van omvangrijke softwareapplicaties, complexe vaak langdurige bouwprojecten in de publieke infra en hoogwaardige combinaties van hard- en software in bijvoorbeeld de maak- en medische industrie.

Onze expertisegebieden zijn het Scaled Agile Framework (SAFe), Lean Systems Engineering, Rapid Learning Cycles en Agile Business Analyse. We helpen bedrijven om zich hierin te verbeteren.

Het simpel en praktisch toepasbaar maken van verschillende methoden is daarbij onze kracht. Hierbij gebruiken we ons principe Voordoen – Samen doen – Zelf doen. Dat doen we met een gezonde dosis humor.

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe “Tools-expert” die onze klanten helpt met de implementatie en het gebruik van ondersteunende softwaretools?

Om de groei in ons bedrijf bij te kunnen benen, zoeken wij een nieuwe collega; een Software Implementatie Expert.

Het succesvol ontwikkelen van complexe producten kan niet zonder ondersteunende software. Wij zijn dan ook partner voor TopTeam, Cockpit en Targetprocess, topnotch tools die onze klanten helpen bij hun productontwikkeling.

Als Software Implementatie Expert implementeer en configureer je deze tools bij onze klanten. Hierbij baseer je je op best practices en natuurlijk de werkwijzen bij de klant. Daarnaast train en ondersteun je de gebruikers en ben/wordt je onze expert en go-to persoon van deze specifieke tools.

Je bouwt jouw kennis en expertise van de tools geleidelijk op, maar je gaat ook voor de certificering van Scaled Agile Framework (SAFe), Lean Systems Engineering (LSE), Rapid Learning Cycles (RLC) en Agile Business Analyse, zodat je ook hierover kan meepraten en kan bijspringen in projecten.

Functie-eisen

Wij zoeken

Een collega die…

 • … de handen uit mouwen steekt
 • … vindt dat flexibiliteit de norm is
 • … houdt van leren en te blijven leren
 • … resultaatgericht is, zowel voor de klant als voor zichzelf.
 • … in staat is om onze klanten te leren werken met de software
 • … interesse heeft met productontwikkeling en de vakgebieden requirements engineering, business analyse, (lean) systems engineering en scaled agile werkwijzen.

…bij voorkeur…

 • …enige ervaring (2-5 jaar) met het implementeren van B2B softwaretools die het leven van de professional makkelijker maken, zoals TopTeam, Cockpit of Targetprocess
 • …enige kennis met programmeren en/of scripting, wat in je voordeel werkt
 • …certificaten SAFe, LSE of RLC of in ieder geval de wil om je te gaan certificeren
 • …ervaring met pre- en/of aftersales support.

…een collega met in zijn/haar bagage….

 • …WO/HBO denk- en werkniveau
 • …goede communicatievaardigheden van E-level tot operationeel werkniveau.
 • …goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is zeker ook handig.

 

Aanvullende informatie

Wij bieden je

Naast een klein, maar enthousiast team, bieden wij je een omgeving waar we continu kennis uitbreiden. We omarmen onzekerheid om zo de beste oplossingen te vinden. Bovenal zijn we eerlijk (naar elkaar en onze klanten) en staan we met beide benen op de grond.
We waarderen eigen initiatief en ons principe (Voordoen, samen doen, zelf doen) staat hoog in ons vaandel, net zoals het geven van je eigen verantwoordelijkheid en vrijheid om te zijn wie je bent en dingen ook op jouw eigen manier te doen.
We vinden het belangrijk dat onze mensen gecertificeerd zijn, dus zullen we het zeker faciliteren om jou te laten leren.

En natuurlijk, we bieden je een prima salaris (afhankelijk van je kennis en ervaring tussen de € 4000-5000 bruto/maand), een auto, laptop en telefoon.

Op onze website www.synergio.nl vind je uitgebreide informatie over wat wij doen.

Hebben we je aandacht?

Denk je dat je het in je hebt om onze nieuwe collega te worden? Dat je een grote diversiteit van klanten kan helpen om succesvol producten te ontwikkelen?
Solliciteer dan door op de knop “Ik ben geïnteresseerd” te drukken en je CV achter te laten.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze recruiter Audrey van der Linde (06 21205164).