Åpen Søknad - Konsulent i Sopra Steria - Alle lokasjoner

  • Fulltid

Jobb-beskrivelse

Har du relevant erfaring, men fant ikke en stilling som passer?

Sopra Steria er et endringsvillig og kunnskapsdrevet selskap, og det er ikke uten grunn at vi er blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser flere år på rad. Vi har et arbeidsmiljø som passer de fleste, og du finner oss i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Kristiansand, Tromsø, Fredrikstad og Hamar. 

Vi opplever stor etterspørsel etter våre konsulenter og er derfor alltid på utkikk etter dyktige kollegaer med relevant arbeidserfaring. Dersom du ikke finner noen stillinger som passer for deg og din bakgrunn under ledige stillinger, er du velkommen til å vise din interesse her.

Vi ser etter deg som har erfaring og ønsker å jobbe innen et eller flere av følgende områder:

  • Designer
  • Forretningsrådgivning
  • Prosjektledelse
  • Sikkerhet
  • Sky
  • Teknologi
  • Utvikling

Når du registrerer din interesse deg ber vi deg spesifisere hvilken lokasjon som er aktuell for deg, og hvilke fagområder som interesserer deg og dine ønsker for videre karriere. 

Det er fint om du også skriver litt om din motivasjon for en rolle som konsulent, og legger med lenke til din LinkedIn profil eller laster opp din CV. På denne måten vil det være enklere for oss å finne muligheter som passer deg i Sopra Steria. Du kan lese mer om hvilke tjenester vi leverer til våre kunder her.

Her kan du bli bedre kjent med våre kontorer og områder.

Har du har erfaring og interesse for noen av områdene beskrevet ovenfor, og ønsker å være med å løse problemer og skape verdi sammen med våre kunder? Da gleder vi oss til å høre fra deg! 

Er du student eller nyutdannet? Følg med på Graduates/nyutdannede | Sopra Steria Norge for spennende muligheter og informasjon. 

Har du lagt inn en åpen søknad, vil du bli kontaktet dersom din kompetanse er aktuell akkurat nå. Selv om du har lagt inn en åpen søknad oppfordrer vi deg til å følge med på ledige stillinger, og søke direkte på stillinger innen ditt felt.

Ytterligere informasjon

Vi er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft og gjennom en årrekke har vi vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår vi store private selskaper og offentlige virksomheter med sin omstilling.

Vi er opptatt av å skape verdi for våre kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid.

Vi har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø.

Personvernregelverk