Gör oss sällskap i teamet bakom världens största SAM-databas!

  • Solna, Sverige
  • Heltid

Företagsbeskrivning

Snows uppdrag är att hjälpa organisationer att inte betala för mycket för den programvara som de konsumerar, idag och i morgon. Vi hjälper organisationer att optimera mjukvarutillgänglighet, efterlevnad och kostnadsbesparingar genom leverans av on-premise och Cloud-baserade Software Asset Management-lösningar. Idag är vi den största och den mest framgångsrika utvecklaren av SAM-lösningar med anställda över hela världen. För att upprätthålla vår explosiva tillväxt, letar vi efter de smartaste och mest kompententa personer som fortfarande har sitt bästa arbete framför sig. Nu är den rätta tiden att börja på Snow.

Bakom en av våra viktigaste produkter, Data Intelligence, finns ett team på vårt Stockholmskontor. De utgör en stor del av vår framgång som företag. I år ska teamet växa med ytterligare några nya drivna medarbetare, så vi letar nu efter dig med ett stort teknikintresse och en mycket god social förmåga som vill bli nästa tillskott och vara en del av vår fortsatta tillväxt.

Jobbeskrivning

Det är ingen hemlighet att vi lever i en datadriven värld. Det är heller ingen hemlighet att licensavtal i IT-branschen blir mer och mer komplexa. Detta jobb ger dig styrkan från den bästa SAM-tekniken tillgänglig inom SAM-branschen (Gartner Peer Insights 2018), samt dina kunskaper och idéer för att skapa innovativa och nya spännande sätt att hjälpa kunder uppnå sina SAM-licensmål vilket sparar företag miljontals kronor på mjukvarulicenser varje år.

Som ett team är vi väl etablerade i företaget, och vi jobbar med data, massor med data. Analys och efterforskningar är grundpelarna i allt vi gör. Vi känner igen mjukvarors filsökvägar, komplexa SKU-nummer, mätningar av molnbaserade tjänster, och mycket mer. Hos oss blir du en mjukvaruexpert när du lär dig förklara mönster i data, skapa smarta lösningar och se skogen för alla träd.
Vi jobbar agilt enligt Scrum, driver projekt och inte minst, uppfinner nya lösningar tillsammans med kollegor över hela världen.

SAM-branschen är extremt dynamisk, och för med sin konstanta utveckling med sig utmaningar som vi tillsammans jobbar för att bemöta och överkomma för att fortsätta frodas.

Kravspecifikation

Många medlemmar i vårt team har:

  • En bakgrund inom IT, vare sig det kommer från utbildningar eller arbetslivserfarenhet, och vi ser gärna att du också har en sådan bakgrund.
  • Goda skriftliga och talade kunskaper i engelska och svenska är viktigt, då stora delar av arbetet sker på engelska.

Guldstjärna i kanten om du:

  • Har god erfarenhet av att jobba i Windows och en grundläggande förståelse för hur program körs.
  • Har vana av Microsoft Office-paketet då många arbetsuppgifter utförs där.

Vem du är

På Snow brinner vi för vad vi gör och det är nödvändigt att du som kollega delar vår passion i arbetet och ser möjligheter i allt vi gör.

Du är noggrann och tycker att ”gör om, gör rätt” är en bra devis att gå efter snarare än ”gör och gå vidare”. Du har lätt för att ta till dig av ny information, vågar ställa frågor, komma med förslag, kan arbeta både självständigt och som en del av en större grupp.

Arbetsuppgifterna kan variera både i svårighetsgrad och tidsspann, så det är viktigt att du kan ”hänga med i svängarna” och anpassa dig efter uppgiften.

Ytterligare information

Snow är ett världsomspännande företag och mångfald är viktigt för oss, så vi ser gärna sökande av alla sorters människor och av alla olika bakgrunder.

Team spirit är essentiellt på Snow, och det anordnas regelbundet olika typer av event, från inspirerande tal och möten, utbildningsdagar och kick-offs till AW:s med quiz och pizza, i syftet att öka kunskapsnivån hos våra anställda men också för att skapa nya kontakter från andra avdelningar och ha en trevlig arbetsmiljö.

Här är din chans att bli en del av en meningsfull och inspirerande miljö där du har möjligheten att göra en daglig påverkan. Dina kollegor är en blandning av personer från hela världen, med mycket dedikation och ambition, samt mycket hjälpsamhet. Tillsammans skapar vi en kreativ miljö som driver Snow framåt och har gjort oss till världens ledande SAM-leverantör. Om du är rätt person för rollen kommer du vara en del av en spännande resa i en dynamisk och snabbväxande verksamhet.

Som ny kollega hos Snow blir du väl omhändertagen. Vi har ett välutformat och individanpassat onboarding-program som inleder din anställning, för att ge dig en stabil grund att stå på inför kommande arbetsuppgifter. Utöver en tilldelad mentor från teamet kommer du också ha regelbundna avstämningar med närmsta chef för att diskutera hur det går, hur du känner m.m.

Så, oavsett om ditt intresse sträcker sig från Cloud-tjänster (SaaS) till on-premise-sökvägar, från PowerShell scripting till att förstå GDPR och dataskyddslagar, eller från mjukvarulicenser till hårdvaru-normalisering , så finns det alltid något att utveckla och samtidigt utveckla din karriär.

Läs gärna mer om grunden för vad vi gör på vår webbsida:

https://www.snowsoftware.com/int/products/software-recognition-service

Bli en Snow Hero du också!

Din ansökan ska innehålla CV samt ett personligt brev om varför du är rätt person för Snow.

Videor att titta på

Integritetspolicy