Zorgadviseur/Trainer

 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Sensara is een scale-up die continu op zoek is naar de beste technologie om ouderen het beste leven te bieden. Dit doen wij door 1 platform dat een zorginstelling van thuis tot en met het verpleeghuis ondersteunt in het geven van de beste zorg aan hun ouderen. Wij zijn zelfs genoemd als een van de technologie bedrijven om in de gaten te houden in 2023 (https://siliconcanals.com/news/startups/dutch-eldercare-startups-in-2023/) 

Door onze huidige en toekomstige ontwikkelingen zijn wij op zoek naar een Trainer! Wij zoeken een zorgprofessional die de ouderenzorg wil helpen om door onze technologie meer echte tijd over te houden voor de ouderen in hun eigen huis, geclusterd wonen of in het verpleeghuis.

 

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Als Trainer spreek jij de taal van de zorg en ben je de brug tussen de technologie en de zorgmedewerkers. Jij ondersteunt onze klanten bij het starten met Sensara’s technologie. Na het starten zorg jij dat de zorginstellingen ook het product naar tevredenheid blijven inzetten door voortdurend voorlichting en training te geven aan de medewerkers.

Je zal veel op bezoek zijn bij zorgorganisaties en helpt hen door gericht advies te geven over de inzet van Sensara technologie. Ook ben jij onmisbaar bij deelname aan evenementen of afspraken waarin onze klanten advies willen over het implementeren van technologie voor de zorg. 

Als Trainer hoor je direct waar onze klanten nog meer behoefte aan hebben. Deze informatie deel je binnen het bedrijf waardoor je directe invloed hebt op de ontwikkeling van product. Je test zelfs nieuwe functionaliteiten zodat deze blijven aansluiten bij de zorgprocessen van onze klanten. Dit kunnen we alleen met jouw kennis. 

Functie-eisen

 1. Een glimlach, nieuwsgierigheid en oprechte interesse in een ander

 2. Je houdt van verandering en geeft niet op

 3. Je hebt 1 jaar ervaring als professional in de zorg; ervaring als trainer/coach is fijn, geen must.

 4. Het zal je niet gebeuren om niet bij onze teamborrels te zijn 

 5. Je hebt een afgeronde HBO opleiding (in de zorg) en je spreekt en schrijft goed Nederlands

 6. Je bent leergierig en pro-actief

 7. Je wilt een nieuwe omgeving waarin je de zorg kan verder helpen met technologie

 8. Je weet je makkelijk uit te drukken en kan je goed aanpassen aan verschillende omgevingen. De ene keer praat je met opdrachtgevers en de volgende keer met cliënten.

 9. Je hart gaat sneller kloppen wanneer je bij kan dragen aan het veilig thuis kunnen blijven wonen van ouderen;

 10. Je zoekt een baan van minimaal 36 uur per week, je bent flexibel inzetbaar

Aanvullende informatie

Wat bieden wij je?
Een functie met enthousiaste collega's die zich samen willen ontwikkelen en die echt impact willen maken in de ouderenzorg. Je komt in een dynamische omgeving terecht met goede arbeidsvoorwaarden en we willen je onbeperkte carrièremogelijkheden aanbieden.

Verder heb je een baan waarbij je regelmatig op pad bent en daarvoor krijg je een leaseauto ter beschikking (privégebruik is mogelijk).

Aanvullende informatie:
Laat je gegevens achter via onderstaande link.

Wil je eerst meer weten over de inhoudelijke kant van de vacature bel dan met Bart, Commercial Director  op nummer 06-21 69 83 65.

Privacybeleid