Marketing Manager

 • Rotterdam, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Sensara is een innovatief en ondernemend bedrijf dat snel groeit, continu op zoek is naar de beste technologie en waarbij de klant altijd centraal staat. Wereldwijd neemt de vergrijzing sterk toe. Technologie is hierbij één van de meest belangrijke oplossingen. Sensara helpt, door middel van zorgtechnologie, zorgverleners beter te weten wat er speelt zodat zij de beste kwaliteit van zorg kunnen leveren. Door de groei van deze scale-up is er ruimte ontstaan voor een Marketing Manager die verder bouwt aan de organisatie. Met het uitbouwen van de organisatie maak jij het leven van zorgvragende beter, hoe mooi is dat?

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Marketeer die zelfstandig de Marketing van een bedrijf op kan zetten? Weet jij als geen ander leads te genereren met jouw marketingplannen? Dan is dit een uitdaging die je moet grijpen! Voor Sensara zoeken wij een Marketing Manager die Sensara helpt haar missie te realiseren. Samen met Sensara help jij zorgverleners beter te weten wat er speelt zodat zij de beste kwaliteit van zorg kunnen levere.

Als Marketing Manager bij Sensara ben je verantwoordelijk voor het opzetten van de Marketing bij Sensara. Jij stelt een marketingplan op en richt je in het begin op de volgende 3 doelen:

 1. Brand image & awareness (visueel & tekstueel)
 2. Content creation (whitepapers, nieuwsbrieven, social media posts)
 3. Lead generatie (campagnes en emailing)

Later kan je de marketing nog verder uitbouwen. Je bewaakt de doelstellingen die zijn opgenomen in het marketingplan en optimaliseert de implementatie. Jij bent op de hoogte van marktontwikkelingen en speelt hier proactief op in. Met je zelfstandige, commerciële en resultaat gedreven houding weet jij de doelstellingen van Sensara te realiseren.

Functie-eisen

Sensara zoekt een Marketing Manager die proactief reageert op de kansen die onze markt biedt. Je bent zelfstandig, innovatief en creatief. Verder heb jij:

 • Een afgeronde Bachelor of Master bij voorkeur in de richting van Marketing
 • Ervaring met het opzetten van marketing activiteiten binnen een startup / scale up is een pre
 • Affiniteit met zorg en technologie is een pre
 • Communicatieve vaardigheden: jij werkt samen in een multidisciplinaire omgeving
 • Een commerciële, pro-actieve & analytische mindset
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als in geschrift

Aanvullende informatie

Laat je gegevens achter via onderstaande link. Wil je eerst meer weten over de inhoudelijke kant van de vacature, neem dan contact op met Jan-Jurien de Rijck, Commercieel Directeur op 06 11222071

Privacybeleid