Service Engineer

  • Rotterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wereldwijd neemt de vergrijzing van onze bevolking sterk toe, waar we samen voor moeten gaan zorgen. Technologie is hierbij één van de meest belangrijke oplossingen. Sensara ontwikkelt zorgtechnologie om hieraan te kunnen bijdragen.

Sensara is een innovatief en ondernemend bedrijf dat snel groeit, continu op zoek is naar de beste technologie en waarbij de klant altijd centraal staat. We ontwikkelen samen met onze klanten data gedreven inzichten die de zorg echt helpen om de kwaliteit van zorg te verbeteren.

We informeren zorgverleners proactief, zonder dat de oudere hiervoor zelf iets hoeft te doen, waardoor onnodige zorgkosten worden voorkomen en er snel en tijdig kan worden gereageerd. Hierdoor kunnen ouderen in een veilige en vertrouwde omgeving blijven wonen.

Functieomschrijving

Toe aan uitdagende en afwisselende werkervaring in een omgeving waar je jezelf direct belangrijk kunt maken? Dan hebben wij dé functie voor je, waarin je je kennis kunt verdiepen én persoonlijk bijdraagt aan de kwaliteit van een innovatief product. 

Als Service Engineer ben je de ene dag volop bezig bij de klant op locatie, voor het installeren van nieuwe systemen of het onderhouden van bestaande systemen. De andere dag ondersteun je klanten op afstand of help je met het voorbereiden van nieuwe projecten. Daarnaast ben je onze ogen en oren. Denk aan het signaleren van kansen, bedreigingen, issues en bugs in onze monitoring-applicaties. Je denkt actief mee over hoe we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Het is een zeer afwisselende baan waarbij vrijwel geen dag hetzelfde is.

Functie-eisen

  • Je bent iemand die zelfstandig kan werken en die het leuk vindt om initiatief te nemen.
  • Tegelijk ben je een teamplayer die goed kan samenwerken met verschillende collega's.
  • Je bent geduldig, klantvriendelijk en vindt het leuk om gevarieerd werk te doen.
  • Je bent technisch onderlegd en kan goed overweg met allerlei IT-systemen en tools. 
  • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week en bereid om af en toe piketdiensten te draaien.
  • Je beschikt over rijbewijs B.
  • Je hebt aantoonbaar HBO-niveau + je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.

NB. Relevante projectervaring in een vergelijkbare service-omgeving en affiniteit met de zorgsector zijn ook pré's.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over de vacature, neem even contact op met Bianca Olinga, manager Operations & Services, via +31 (0)10 764 0803.

Privacybeleid