Zorgprofessional/trainer in de zorg

  • Rotterdam, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wereldwijd neemt de vergrijzing van onze bevolking sterk toe, waar we samen voor moeten gaan zorgen. Sensara ontwikkelt zorgtechnologie om hier aan te kunnen bijdragen.

Onze missie: zorgen dat zorgverleners beter weten wat er speelt zodat zij de beste kwaliteit van zorg kunnen leveren.

We informeren zorgverleners pro-actief, zonder dat een oudere hiervoor zelf iets hoeft te doen, waardoor onnodige zorgkosten worden voorkomen en er snel en tijdig kan worden gereageerd. Hierdoor kunnen ouderen in een veilige en vertrouwde omgeving blijven wonen.

Sensara is dan ook een echt innovatief en ondernemend bedrijf dat snel groeit, continu op zoek is naar de beste technologie en de beste mensen. Spreekt dit je aan?

Functieomschrijving

Ben jij die Zorgprofessional met affiniteit voor technologie, die op zoek is naar een functie waar je zorg en commercie kan combineren? Word jij onze nieuwe collega en ga je ondersteuning bieden aan onze klanten voor het implementeren en inregelen van Sensara’s preventieve zorg?

Wat ga je doen?
Als Zorgprofessional ondersteun je onze klanten bij het implementeren van Sensara’s sensortechnologie voor intra- en extramurale instellingen. Je geeft voorlichting en training aan de medewerkers van de instellingen en hun cliënten. Als Zorgprofessional weet je welke voordelen sensortechnologie je collega’s brengt en je kunt dit makkelijk overbrengen. Voor de cliënten van de instellingen ben je degene die hen met raad en daad terzijde staat.

Je bezoekt cliënten en helpt hen door gericht advies te geven over de inzet van Sensara technologie. Af en toe bezet je de stand van Sensara op een beurs en informeer je bezoekers over de pluspunten van onze technologie en diensten.

Als Zorgprofessional hoor je direct waar onze klanten nog meer behoefte aan hebben. Deze informatie deel je met het commerciële team en dan wordt jouw voorstel misschien wel de nieuwe toevoeging aan onze diensten.

Door het uitstekende contact met de casemanagers in de zorg help jij onze verkoop accelereren. Hiervoor zet jij jouw commerciële vaardigheden in.

Je uitvalsbasis is ons kantoor in Rotterdam maar je zult regelmatig aanwezig zijn bij onze klanten en hun cliënten. Alle adviezen vanuit de overheid worden door ons nageleefd. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten is belangrijk. Dat betekent dat wij op dit moment veel thuis werken. Een sollicitatiegesprek kan wel op kantoor worden gepland. 

Functie-eisen

  1. Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding + spreek en schrijft goed Nederlands

  2. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als professional in de zorg; ervaring als trainer/coach is een pré

  3. Je bent zelfsturend, leergierig en actie gedreven

  4. Je wilt een volgende stap maken en bent op zoek naar een nieuwe omgeving waar je zorg, commercie  en technologie kan combineren;

  5. Je hebt interesse en affiniteit met domotica systemen;

  6. Je weet je makkelijk uit te drukken en kan je goed aanpassen aan verschillende omgevingen. De ene keer praat je met opdrachtgevers en de volgende keer met cliënten.

  7. Je hart gaat sneller kloppen wanneer je bij kan dragen aan het veilig thuis kunnen blijven wonen van ouderen;

  8. Je zoekt een baan tussen de 32 en 40 uur per week, je bent flexibel inzetbaar

Aanvullende informatie

Wat bieden wij je?
Een afwisselende functie waarbij je met diverse klanten en hun cliënten in contact komt
Je werkt nauw samen met de collega’s van Operations & Service. Het trainen en ondersteunen van het zorgpersoneel vraagt van ons een hoge kwaliteit van service, dit doen wij samen.

Een baan waarbij je regelmatig op pad bent en daarvoor een leaseauto ter beschikking krijgt (privégebruik is mogelijk).
Een dynamische en snelgroeiende leeromgeving met marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Aanvullende informatie:
Laat je gegevens achter via onderstaande link.

Wil je eerst meer weten over de inhoudelijke kant van de vacature bel dan met Bianca Olinga, Manager operations & Service, op nummer 06-55883973

Wil je meer weten over de procedure bel dan met Henriette Donath, HR Manager, op nummer 06-51802203

Video's om te bekijken

Privacybeleid