Service Technicus

  • Rotterdam, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wereldwijd neemt de vergrijzing van onze bevolking sterk toe, waar we samen voor moeten gaan zorgen. Technologie is hierbij één van de meest belangrijke oplossingen. Sensara ontwikkelt zorgtechnologie om hieraan te kunnen bijdragen.

Sensara is een innovatief en ondernemend bedrijf dat snel groeit, continu op zoek is naar de beste technologie en waarbij de klant altijd centraal staat. We ontwikkelen samen met onze klanten data gedreven inzichten die de zorg echt helpen om de kwaliteit van zorg te verbeteren.

We informeren zorgverleners proactief, zonder dat de oudere hiervoor zelf iets hoeft te doen, waardoor onnodige zorgkosten worden voorkomen en er snel en tijdig kan worden gereageerd. Hierdoor kunnen ouderen in een veilige en vertrouwde omgeving blijven wonen.

Functieomschrijving

Toe aan uitdagende en afwisselende werkervaring in een omgeving waar je jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan hebben wij dé functie voor je, waarin je vooral veel gaat leren door te doen, waarin je je technisch mooi kunt ontwikkelen en persoonlijk bijdraagt aan de kwaliteit van een innovatief product. 

Als Service Technicus ben je lekker divers bezig, op kantoor en op locatie bij klanten. Denk aan het installeren en onderhouden van systemen, het helpen voorbereiden van projecten en het te woord staan van klanten en eindgebruikers. Daarnaast ben je onze ogen en oren. Je signaleert kansen, bedreigingen, issues en bugs in onze monitoring-applicaties. Verder denk je actief mee over hoe we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Het is een zeer afwisselende baan waarbij vrijwel geen dag hetzelfde is.

Functie-eisen

  • Je houdt van diverse werkzaamheden en kunt goed zelfstandig werken.
  • Tegelijk ben je een teamplayer die goed kan samenwerken met verschillende collega's.
  • Je bent geduldig en klantvriendelijk.
  • Je bent technisch onderlegd en kan overweg met diverse IT-systemen en tools. 
  • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week en bereid om af en toe piketdiensten te draaien.
  • Je beschikt over rijbewijs B.
  • Je hebt aantoonbaar MBO4-niveau + je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.

NB. Relevante ervaring in een vergelijkbare service-omgeving en affiniteit met de zorgsector zijn ook pré's.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over de vacature, neem even contact op met Stefan van Roosmalen, Team Lead Support & Projects, via +31 (0)10 764 0803.

Privacybeleid