Customer Service Representative

  • Rotterdam, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wereldwijd neemt de vergrijzing van onze bevolking sterk toe, waar we samen voor moeten gaan zorgen. Technologie is hierbij één van de meest belangrijke oplossingen. Sensara ontwikkelt zorgtechnologie om hieraan te kunnen bijdragen.

Sensara is een innovatief en ondernemend bedrijf dat snel groeit, continu op zoek is naar de beste technologie en waarbij de klant altijd centraal staat. We ontwikkelen samen met onze klanten data gedreven inzichten die de zorg echt helpen om de kwaliteit van zorg te verbeteren.

We informeren zorgverleners proactief, zonder dat de oudere hiervoor zelf iets hoeft te doen, waardoor onnodige zorgkosten worden voorkomen en er snel en tijdig kan worden gereageerd. Hierdoor kunnen ouderen in een veilige en vertrouwde omgeving blijven wonen.

Functieomschrijving

Ben jij inmiddels wel klaar met die bijbaantjes? Toe aan uitdagende en afwisselende werkervaring in een omgeving waar je jezelf direct belangrijk kunt maken? Dan hebben wij dé functie voor je, waarin je vooral veel gaat leren door te doen, waarin je je mooi kunt ontwikkelen en persoonlijk bijdraagt aan de kwaliteit van een innovatief product. 

Als Customer Service Representative ga je bestaande klanten helpen met al hun voorkomende vragen en issues; telefonisch, per mail en soms op locatie.

Je helpt met de planning van nieuwe projecten, zoals het programmeren van sensoren, het voorbereiden en uitvoeren van installaties.

Je monitort actieve sensorsystemen bij onze klanten en voert diverse licht administratieve taken uit, zoals orderverwerking en het bijwerken van klantgegevens. Daarnaast ben je onze ogen en oren. Denk aan het signaleren van kansen, bedreigingen en issues/bugs.

Je denkt actief mee over hoe we onze (potentiële) klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Functie-eisen

Herken je jezelf in het volgende profiel? Laten we dan snel kennismaken:

  • Je bent iemand die zelfstandig kan werken en die het leuk vindt om initiatief te nemen.
  • Tegelijk ben je een teamplayer die goed kan samenwerken met verschillende collega's.
  • Je bent geduldig, klantvriendelijk en vindt het leuk om gevarieerd werk te doen.
  • Je hebt affiniteit met technologie en je kan goed overweg met allerlei IT-systemen en -tools.
  • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week en bereid om af en toe "stand-by" diensten te draaien.
  • Je beschikt over rijbewijs B.
  • Je hebt aantoonbaar MBO 4 niveau + je spreekt en schrijft goed Nederlands & Engels.


NB. Relevante ervaring in een vergelijkbare service-omgeving en affiniteit met de zorgsector zijn pré’s.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over de vacature, neem even contact op met Stefan van Roosmalen, Team Lead Support & Projects, via +31 (0)10 764 0803.

Privacybeleid