Business Developer

  • Rotterdam, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wil je meehelpen de zorg te verbeteren bij een innovatieve en sterk groeiende Scale Up?

Wereldwijd neemt de vergrijzing van onze bevolking sterk toe, waar we samen voor moeten gaan zorgen.

Technologie is hierbij één van de meest belangrijke oplossingen. Sensara ontwikkelt zorgtechnologie om hier aan te kunnen bijdragen.

Sensara is een innovatief en ondernemend bedrijf dat snel groeit, continu op zoek is naar de beste technologie en waarbij de klant altijd centraal staat. We ontwikkelen samen met onze klanten data gedreven inzichten die de zorg echt helpen om de kwaliteit van zorg te verbeteren.

We informeren zorgverleners hierbij proactief, zonder dat de oudere hiervoor zelf iets hoeft te doen, waardoor onnodige zorgkosten worden voorkomen en er snel en tijdig kan worden gereageerd. Hierdoor kunnen ouderen in een veilige en vertrouwde omgeving blijven wonen.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar…

Als Business Developer ben je verantwoordelijk voor het genereren van omzet op Sensara’s oplossingen. Jouw focus ligt hierbij op de care, bestaand uit de verpleeghuiszorg, gehandicaptenzorg en kleinschalig wonen. Je hebt hierbij duidelijke omzetdoelstellingen.

Je bent hiernaast een belangrijke schakel tussen de markt en de interne organisatie. Je signaleert kansen in de markt en zorgt dat deze bespreekbaar worden in de organisatie.

Functie-eisen

Wie ben jij

  • Aantoonbare kennis van de ouderenzorgmarkt en zorgtechnologie
  • Commerciële werkervaring (5 -10 jaar)
  • Je hebt een uitstekend netwerk met de juiste contactpersonen binnen de DMU van zorgorganisaties
  • Je haalt plezier uit het bereiken van resultaten
  • Je houdt ervan om samen te werken met zowel externe relaties als de interne organisatie; heldere communicatie is hierin key

 

Sensara is een ondernemend en dynamisch bedrijf; we verwachten daarom ook dat je hieraan je steentje bijdraagt en zelfstandig zaken oppakt, je flexibel bent om samen de resultaten te bereiken en vooral dat je eigenaarschap laat zien. 

Aanvullende informatie

Ben je geinteresseerd?

Laat je gegevens achter via onderstaande link. Wil je eerst meer weten over de inhoudelijke kant van de vacature, neem dan contact op met Jan-Jurien de Rijck, Commercieel Directeur op 06 11222071

Video's om te bekijken

Privacybeleid