Customer Support Officer

  • Marconistraat 16, 3029 AK Rotterdam, Netherlands
  • Full-time

Company Description

Wie zijn wij?

Wereldwijd zijn er miljoenen kwetsbare ouderen die veilig in hun vertrouwde omgeving willen blijven wonen, maar dit nu niet altijd kunnen. Sensara stelt hen in staat om langer in vrijheid en veiligheid te kunnen blijven wonen. Dit doen we met behulp van onze slimme sensortechnologie. Onze software leert het gedrag van elke cliënt kennen en signaleert de zorg alleen wanneer nodig. Sensara is er voor ouderen thuis én in de zorg. Samen zorgen wij ervoor dat we met beperkte middelen kwalitatieve zorg blijven leveren.

Wij zijn een innovatief en ondernemend bedrijf dat snel groeit, continu verandert en zoekt naar mensen die de status quo durven uit te dagen. Je komt bij ons dan ook terecht in een dynamische scale-up omgeving waar we van je verwachten dat je enthousiast, leergierig en bovenal niet bang bent om fouten te maken.

Job Description

De functie

Ben jij inmiddels wel klaar met die bijbaantjes? Toe aan uitdagende en afwisselende werkervaring? Geen zin om in een deprimerend hoekje de hele dag dezelfde standaard telefoontjes en mailtjes af te handelen? Dan hebben wij de perfecte job voor je!

Dit is een gevarieerde functie waarin je vooral veel gaat leren door te doen, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en waarin je zelf ook nog eens kan bijdragen aan de ontwikkeling van een innovatief product.  Denk je dat jij in staat bent om ons dynamische bedrijf te helpen groeien en toon je graag initiatief? Dan is deze functie misschien wel wat voor jou!

Wat ga je doen?

Wat vertel jij je ouders en vrienden als ze vragen wat je voor werk doet? Als je bij ons werkt zal je ze verbaasd doen staan. Want jij werkt bij een bedrijf waar zeer actuele technologische ontwikkelingen zoals Internet of Things, Artificial Intelligence, algoritmes en home domotics geen buzzwords zijn, maar echt worden ingezet. Daarnaast verbeter je met jouw bijdrage de levenskwaliteit van ouderen. Dat wil iedereen toch graag?!

Als Customer Support Officer ga je:

-Bestaande klanten telefonisch en per mail helpen met al hun voorkomende vragen en issues.
-Potentiële klanten en andere geïnteresseerden informeren over en overtuigen van Sensara.
-Diverse licht administratieve taken zoals orderverwerking en het bijwerken van klantgegevens.
-Onze oren en ogen zijn. Kortom, het signaleren van kansen, bedreigingen en issues/bugs.
-Het monitoren van de sensorsystemen bij onze klanten en proactief (technische) hulp aanbieden waar nodig.
-Actief meedenken over hoe we onze (potentiële) klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Qualifications

Wie ben jij?

-Je bent iemand die zelfstandig kan werken en die het leuk vindt om initiatief te nemen.
-Tegelijk ben je een teamplayer die goed kan samenwerken met verschillende collega's.
-Je bent geduldig en zeer klantvriendelijk.
-Je bent flexibel en vindt het leuk om veel verschillende dingen te doen.
-Je hebt affiniteit met innovatieve technologie en gadgets.
-Je hebt gevoel voor en kennis van IT
-Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week.
-Je bent bereid om af en toe piketdiensten te draaien.
-Je spreekt, leest en schrijft goed Nederlands & Engels.
-Je hebt degelijke basiskennis van het Office-pakket.
-Je hebt aantoonbaar MBO 4 werk/denkniveau.

Wil je je collega’s extra blij maken, neem dan nog de onderstaande kwalificaties mee:
-Je hebt al relevante ervaring in een vergelijkbare klantenservice-omgeving.
-Je hebt affiniteit met de zorgsector.
-Je hebt ervaring met Salesforce.

Additional Information

Wat bieden wij je?

Omdat wij geloven dat we er alleen samen kunnen komen, zoeken wij iemand die langere tijd bij ons komt werken. Wij bieden een bepaalde-tijdscontract en bij goed functioneren een vaste aanbieding, want een toegevoegde waarde voor ons team willen we niet kwijt! We bieden daarom naast werken aan een mooi product een goed pakket arbeidsvoorwaarden waaronder marktconform salaris, pensioenbudget, reiskostenvergoeding en ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast organiseren we regelmatig gezellige game nights en andere uitjes met het team.

Bij Sensara investeer je in je loopbaan. Je zit in het hart van een groeiende onderneming, dus zijn er ook voor jou op termijn diverse, interessante doorgroeimogelijkheden. Kom je ons versterken?

Hoe komen wij met elkaar in contact?

Laat je gegevens achter via onderstaande link. Wil je eerst meer weten over de inhoudelijke kant van de vacature, bel ons dan op 010-7640803

Privacy Policy