Stage: PR & Communicatie - Jouw opa of oma helpen & ervaring opdoen met on- en offline communicatie?

  • Marconistraat 16, 3029 AK Rotterdam, Nederland
  • Stagiair

Beschrijving van het bedrijf

Wie zijn wij? 

Sensara is een innovatieve scale-up die slimme technologie ontwikkeld zodat ouderen langer veilig en gezond thuis kunnen blijven wonen, mantelzorgers geholpen worden en zorgprofessionals meer tijd aan hun cliënten kunnen besteden. Sensara is al actief in landen zoals de UK, US, Zwitserland en Frankrijk.

Als snelgroeiend bedrijf zijn wij constant op zoek naar mensen die ons willen helpen om de zorg voor ouderen te verbeteren.

Functieomschrijving

Wij bieden momenteel een aantal stageplaatsen.

Stage 2:

Titel: Stage PR & Communicatie (HBO) - Ervaring opdoen in online en offline communicatie en tegelijkertijd jouw opa of oma helpen?

Probleemstelling We worden met zijn allen ouder, maar moeten ook steeds langer thuis blijven wonen. Door het enorme tekort aan zorgpersoneel, wordt er meer verwacht van de mantelzorgers. Daarom heeft Sensara zorgtechnologie ontwikkeld die mantelzorgers kan ontzorgen en ouderen kan helpen om langer veilig thuis kunnen blijven wonen. Ook al begint de naam Sensara steeds bekender te worden, toch is er nog veel werk te doen om onze bekendheid in de markt (bij mantelzorgers, ouderen en zorgprofessionals) te vergroten. 

Aanleiding Wij zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste HBO-student die ons kan helpen om de bekendheid van Sensara de vergroten in de markt. Iemand die Sensara zowel online (social media, blogs, nieuwsberichten) als offline (kranten, ledenmagazines) onder de aandacht kan brengen en de mooiste verhalen van onze gebruikers gaat delen met de rest van Nederland.

Achtergrondinformatie Tijdens de stage ben jij dan ook verantwoordelijk voor het onderhouden van onze social media-kanalen door hierop regelmatig nieuwe berichten te delen, hiervoor een content kalender te creëren en de resultaten te analyseren. Ook ga jij contacten leggen met online en offline kranten om zo een perslijst op te stellen, waar jij persberichten mee kan delen. Daarnaast ga jij interessante blogs en nieuwsberichten schrijven voor op de website en ga jij in gesprek met onze klanten voor mooie ervaringsverhalen (interviews/vlogs).

Verwacht resultaat: Het doel van de stage is om ervoor te zorgen dat hoogtepunten, nieuwsberichten, klantverhalen en projecten actief gedeeld worden op social media en door kranten/ledenbladen. Dit om de naam van Sensara bekender te maken bij onze doelgroepen. Daarnaast verwachten wij een verslag met bevindingen van uitgevoerde analyses en voorstellen om onze communicatie te optimaliseren.

Functie-eisen

Opleiding: Deze stage is passend voor iemand die een HBO of WO stage zoekt. Mogelijke richtingen zijn: marketing, communicatie, bedrijfskunde etc.

Beloning: Je ontvangt een stagevergoeding.

Aanvullende informatie

Hoe komen wij met elkaar in contact?

Laat je gegevens, inclusief CV, achter via onderstaande link. Wil je eerst meer weten over de inhoudelijke kant van de vacature bel dan met Rob van Kol of Martine Goettsch, op  nummer 010-7640803. Wil je meer weten over de procedure, bel dan met Henriette Donath, HR Manager, op nummer 06-51802203.

NB. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

.

 

Privacybeleid