Front-End Developer (met een maatschappelijk hart)

 • Marconistraat 16, 3029 AK Rotterdam, Nederland
 • Contract

Beschrijving van het bedrijf

Sensara maakt het mogelijk dat oudere mensen veilig thuis kunnen blijven wonen. Hiervoor hebben wij een sensorsysteem ontwikkeld waarbij slimme sensoren worden gecombineerd met intelligente zelflerende software.

Ons sensorsysteem registreert continu het dagelijkse activiteitenpatroon in huis. Met respect voor privacy en individu signaleert het sensorsysteem ongebruikelijke situaties en slaat alarm als er iets mis is.

Sensara signaleert ook vroegtijdige veranderingen in gedrag. Die sluipen er vaak geleidelijk in en zijn lastig te herkennen voor de mantelzorger of familie. Met interventies op maat zijn risico’s en aandoeningen in een vroeg stadium vaak nog om te buigen of te vertragen. Mantelzorgers, familie en zorgverleners krijgen deze signalen, en wanneer nodig alarmeringen, in een overzichtelijke app.

Zo kunnen ouderen langer prettig, gezond en veilig in hun eigen huis blijven wonen, worden mantelzorgers en zorgprofessionals ontlast, blijft de zorg optimaal en wordt de vergrijzingsproblematiek meer beheersbaar.

Functieomschrijving

Front-End Developer, met een maatschappelijk hart !

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en waar je kan bijdragen aan de ontwikkeling van een innovatief product?

Denk je dat jij in staat bent om ons bedrijf je helpen groeien en vind je het ook leuk om jouw ideeën te verwezenlijken? Dan is deze functie misschien wel wat voor jou!

Waar doe je het voor?

Wereldwijd zijn er miljoenen kwetsbare ouderen die veilig in hun vertrouwde omgeving willen blijven wonen, maar dit nu niet altijd kunnen. Wij hebben hiervoor een oplossing. Het is onze missie om ouderen langer zelfstandig thuis te kunnen laten wonen en dat terwijl de zorgverlener beter zijn of haar rol kan vervullen.

Door onze innovatieve sensortechnologie en algoritmen zijn wij in staat leefstijlpatronen van ouderen te herkennen en op basis hiervan de zorg juist te informeren. Dit scheelt onnodige zorgen en een hoop kostbare tijd!

Wij zijn een innovatief en ondernemend bedrijf dat onwijs snel groeit, continu verandert en zoekt naar mensen die de status quo durven uit te dagen. Je komt bij ons dan ook terecht in een dynamische scale-up omgeving waar we van je verwachten dat je zelfsturend, leergierig en bovenal niet bang bent om fouten te maken.

 

Wat ga je doen?
Wat vertel jij je ouders en vrienden als ze vragen wat je voor werk doet? Als je bij ons werkt zal je ze verbaasd doen staan. Want jij werkt bij een bedrijf waar superactuele technologische ontwikkelingen zoals Internet of Things, Artificial Antelligence, algoritmes of home domotics geen buzzwords zijn, maar echt worden ingezet. Daarnaast verbeter met jouw bijdrage de levenskwaliteit van ouderen. Dat is toch wat je wilt doen?!

 

Als Front-end developer werk je in een DevOps ScrumTeam. Je werk is uitdagend en is zeer bepalend voor de ervaring van onze klanten en partners. 

Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe features en het verbeteren van onze front-end systemen. Dat zijn verschillende browser-based en hybride mobiele applicaties die worden gebruikt door onze eigen support medewerkers, installateurs en zorgverleners. 

Jij zorgt ervoor dat ze hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Mede door jouw bijdrage kan de preventieve zorg voor ouderen worden gegarandeerd.

 

  ·         

  Wat bieden wij je?
  Omdat wij geloven dat we er alleen samen kunnen komen zoeken wij iemand die langere tijd bij ons komt werken. Wij geven je na een bepaalde tijdscontract –bij goed functioneren- een vaste aanbieding. Want eenmaal opgenomen bij Sensara zullen we beiden niet meer zonder elkaar willen.

  Wij bieden naast werken aan een mooi product een goed pakket arbeidsvoorwaarden waaronder salaris, pensioenbudget, reiskostenvergoeding en vele opleidingsmogelijkheden.

   

  Hoe komen wij met elkaar in kontakt?
  Laat je gegevens achter via onderstaande link.

  Wil je eerst meer weten over de inhoudelijke kant van de vacature bel dan Nils Wassenaar, Manager Development en ICT Operations, op nummer 06-518 29 662.

  Wil je meer weten ove de procedure bel dan met Henriette Donath, HR Manager, op nummer 06-51802203.

   

   

  Functie-eisen

  Wie zoeken wij?

  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
  • Je bent zeer communicatief en staat bekend om je hands-on mentaliteit
  • Je bent flexibel
  • Je wordt enthousiast van nieuwe technologieën
  • Je woont bij voorkeur in de regio Rotterdam
  • Beschikbaar voor 24-32 uur per week.

  Wil je je collega’s echt blij maken neem dan de onderstaande kwalificaties mee:

  • In staat om te werken in een Scrum team en met de ondersteunende tooling, zoals Jira, Confluence en Git en waarbij testautomatisering een gegeven is.
  • Een goede balans tussen Pixel-perfect en kwalitatief development van zeer bedrijfs-kritische applicaties
  • Development ervaring met HTML 5, CSS3, JavaScript, jQuery, AngularJS en Angular en bijvoorkeur ook met frameworks zoals Ionic en Cordova (iOS/Android)
  • Eerder gewerkt in omgevingen waar Cloud, MySQL, Docker en Kubernetes zijn toegepast. Onze back-end API’s zijn geschreven in Java.
  • Affiniteit met Java en draadloze netwerk technologie (Wifi, Zigbee)

  Aanvullende informatie

  Wat krijg je hiervoor terug?

  • Voldoening dat je echt het verschil maakt voor kwetsbare ouderen
  • Leuke collega’s in een snelgroeiend bedrijf
  • Vrijheid en mogelijkheden om te leren en jezelf te ontwikkelen
  • Kansen in Nederland of in het buitenland om door te groeien
  • Een fijne werkplek en plezier!

   

  Video's om te bekijken

  Privacybeleid