Customer Success Engineer (projecten, sensor monitoring en IT)

 • Marconistraat 16, 3029 AK Rotterdam, Nederland
 • Contract

Beschrijving van het bedrijf

Sensara maakt het mogelijk dat oudere mensen veilig thuis kunnen blijven wonen. Hiervoor hebben wij een sensorsysteem ontwikkeld waarbij slimme sensoren worden gecombineerd met intelligente zelflerende software.

Ons sensorsysteem registreert continu het dagelijkse activiteitenpatroon in huis. Met respect voor privacy en individu signaleert het sensorsysteem ongebruikelijke situaties en slaat alarm als er iets mis is.

Sensara signaleert ook vroegtijdige veranderingen in gedrag. Die sluipen er vaak geleidelijk in en zijn lastig te herkennen voor de mantelzorger of familie. Met interventies op maat zijn risico’s en aandoeningen in een vroeg stadium vaak nog om te buigen of te vertragen. Mantelzorgers, familie en zorgverleners krijgen deze signalen, en wanneer nodig alarmeringen, in een overzichtelijke app.

Zo kunnen ouderen langer prettig, gezond en veilig in hun eigen huis blijven wonen, worden mantelzorgers en zorgprofessionals ontlast, blijft de zorg optimaal en wordt de vergrijzingsproblematiek meer beheersbaar.

Functieomschrijving

Customer Succes Engineer

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je de ruimte krijgt om jezelf en een innovatief product te ontwikkelen?

Kom jij ons team versterken om Sensara te laten groeien met jouw ideeën?

Wij zoeken mensen die willen aanpakken en daarmee iets goeds willen bereiken!

Waar doe je het voor?

Wereldwijd zijn er miljoenen kwetsbare ouderen die veilig willen wonen. In hun vertrouwde omgeving, in een aanleunwoning of een verpleeghuis. Sensara ontwikkelt technologie om die veiligheid te bieden. En we gaan verder. Technologie alleen maakt het verschil niet. Wij als team maken het verschil door adoptie van onze technologie, echt gebruiken zoals bedoeld. Zo kunnen we bijvoorbeeld tot 80% van het letsel door vallen in de nacht voorkomen.

Wij zijn een groeiende technologie “scale-up” met een historie van succesvolle innovatieve oplossingen. Op dit moment zijn we actief in Nederland en de VS, daar zullen snel andere landen bij komen.

We veranderen continu om de klant zo goed mogelijk te bedienen.  Daag jij graag de status quo uit? Wil je de nieuwe werkelijkheid bepalen om beter voor kwetsbare ouderen te zorgen?  Bij ons kan dat. Je komt terecht in een dynamisch team dat zelfsturend, leergierig en bovenal niet bang is om fouten te maken.

Wat ga je doen?

We zijn de ogen en oren van de zorg. Onze systemen zijn kritisch want ze waken over kwetsbare ouderen. 

Jouw rol is de ene dag op locatie bij de klant helpen bij de implementatie van een Sensara systeem, de andere dag op kantoor aan klantcases werken om de systemen optimaal te laten draaien. 

We trainen je ‘on-the-job’ om de Sensara systemen van binnen en buiten te leren kennen. Je leert en verbetert je kennis op gebied van o.a. Linux systemen, IoT technologie, netwerkinfrastructuur en firewallbeheer. 

De combinatie van de kennis van de systemen, jouw ideeën en ervaringen met de klant is essentieel om Sensara verder te laten groeien. Jouw input wordt is leidend voor verdere productontwikkeling en optimalisatie van bestaande processen.

Er zijn twee mogelijkheden in deze rol: aan de implementatie kant of aan de support kant. Implementatie betekent dat je uitvalsbasis ons kantoor in Rotterdam is en dat je 3 tot 4 dagen per week bij onze klanten bent. Support betekent dat je 3 tot 4 dagen op kantoor in Rotterdam bent en geregeld bij klanten.

Functie-eisen

Wie of wat zoeken wij?

 • HBO-denkniveau met rond de 2 jaar werkervaring
 • Je wilt minimaal 24 uur per week werken
 • Iemand met een gedegen basiskennis van computers, op gebied van hardware en software. (Linux, netwerkinfrastructuur, firewall beheer)
 • Natuurlijke interesse in wireless technologie, IoT, domotica
 • Een gedrevenheid om klanten te helpen met IT-implementaties
 • Een gedreven en leergierige collega die niet bang is voor een uitdaging en zelfstandig kan werken
 • En tegelijkertijd een teamspeler die feedback durft te geven en kan ontvangen
 • Iemand die het leuk vindt om niet elke dag hetzelfde te doen en zich ergens in kan vastbijten

Aanvullende informatie

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Voldoening dat je echt het verschil maakt voor kwetsbare ouderen
 • Leuke collega’s in een snelgroeiend bedrijf
 • Vrijheid en mogelijkheden om te leren en jezelf te ontwikkelen
 • Kansen in Nederland of in het buitenland om door te groeien
 • Een fijne werkplek en plezier!

Geïnteresseerd?

Laat het ons weten. Je kan Henriette Donath, HR Manager, bellen op nummer 06-51802203.

Video's om te bekijken

Privacybeleid