Jr. Customer Success Manager

 • Marconistraat 16, 3029 AK Rotterdam, Nederland
 • Contract

Beschrijving van het bedrijf

Sensara maakt het mogelijk dat oudere mensen veilig thuis kunnen blijven wonen. Hiervoor hebben wij een sensorsysteem ontwikkeld waarbij slimme sensoren worden gecombineerd met intelligente zelflerende software.

Ons sensorsysteem registreert continu het dagelijkse activiteitenpatroon in huis. Met respect voor privacy en individu signaleert het sensorsysteem ongebruikelijke situaties en slaat alarm als er iets mis is.

Sensara signaleert ook vroegtijdige veranderingen in gedrag. Die sluipen er vaak geleidelijk in en zijn lastig te herkennen voor de mantelzorger of familie. Met interventies op maat zijn risico’s en aandoeningen in een vroeg stadium vaak nog om te buigen of te vertragen. Mantelzorgers, familie en zorgverleners krijgen deze signalen, en wanneer nodig alarmeringen, in een overzichtelijke app.

Zo kunnen ouderen langer prettig, gezond en veilig in hun eigen huis blijven wonen, worden mantelzorgers en zorgprofessionals ontlast, blijft de zorg optimaal en wordt de vergrijzingsproblematiek meer beheersbaar.

Functieomschrijving

Jr. Customer Success Manager

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en waar je kan bijdragen aan de ontwikkeling van een innovatief product.

Spreekt het je daarnaast aan om ook een maatschappelijke bijdrage te leveren en vind je het leuk om jouw ideeën werkelijkheid te zien worden?

Dan is deze functie misschien wel wat voor jou!

Waar doe je het voor?

Wereldwijd zijn er miljoenen kwetsbare ouderen die veilig in hun vertrouwde omgeving willen blijven wonen, maar dit nu niet altijd kunnen.

Hiervoor heeft Sensara een innovatieve oplossing ontwikkeld, Sensara HomeCare, die er aan bijdraagt dat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Door onze innovatieve sensortechnologie en algoritmen zijn wij in staat lijfstijlpatronen van ouderen te herkennen en op basis hiervan de zorg juist te informeren. Dit scheelt onnodige zorgen en een hoop kostbare tijd!

Wij zijn een innovatief en ondernemend bedrijf dat onwijs snel groeit, continu verandert en zoekt naar mensen die de status quo durven uit te dagen. Je komt bij ons dan ook terecht in een dynamische omgeving waar we van je verwachten dat je zelfsturend, leergierig en bovenal niet bang bent om fouten te maken.

Wat ga je doen?

Als Jr. Customer Success Manager ben je verantwoordelijk voor de on-boarding van onze HomeCare klanten. Dit betekent dat je onze nieuwe klanten helpt bij het inrichten van het proces van aanmelding, opleiding en ingebruikname, en dat je samen met de klant kijkt hoe je deze processen kunt optimaliseren .

Daarnaast zijn promotionele activiteiten zoals het participeren op diverse beurzen en het geven van productpresentaties onderdeel van je werk. 

Samen met jouw team werk je aan continue verbetering en ben je op zoek naar groei en de juiste product-klant fit. Als dit goed gaat krijg je de mogelijkheid je commercieel verder te ontwikkelen en ook nieuwe klanten te gaan werven.

Je bent in deze rol veel bij de klanten op locatie.

Functie-eisen

Wie zoeken we?

 • Jij bent ondernemend van geest; je ziet kansen in de markt en weet deze te benutten door assertief op te treden.
 • Je  hebt weinig sturing nodig en informeert en betrekt je omgeving op eigen initiatief.
 • Je bent proactief. Je komt continu met ideeën en bent ook zelf in staat deze tot werkelijkheid te brengen.
 • Je kan met veel mensen goed overweg en bent niet bang om voor een groep te staan.
 • Ervaring met het opzetten van een eigen bedrijfje is een pré.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring.
 • Een commerciële achtergrond heeft voorkeur maar een sterke commerciele affiniteit is vereist.

.

Aanvullende informatie

Wat krijg je hier voor terug?

 • Een lease auto
 • Salaris indicatie op fulltime basis tussen de € 2800 en € 3200 bruto per maand
 • Dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s
 • Flexibele werktijden
 • Vrijheid en mogelijkheden om te leren en jezelf te ontwikkelen
 • Ervaring met werken in een scale-up organisatie
 • Een fijne werkplek en veel plezier!

Geïnteresseerd?

Wil je eerst meer weten over de inhoudelijke kant van de vacature bel dan met Jan-Jurien de Rijck, Product Manager, op nummer 06-11222071.

Wil je meer weten over de procedure bel dan met Henriette Donath, HR Manager, op nummer 06-51802203.