Open Sollicitatie

  • Contract

Beschrijving van het bedrijf

Sensara maakt het mogelijk dat oudere mensen veilig thuis kunnen blijven wonen. Hiervoor hebben wij een sensorsysteem ontwikkeld waarbij slimme sensoren worden gecombineerd met intelligente zelflerende software.

Ons sensorsysteem registreert continu het dagelijkse activiteitenpatroon in huis. Met respect voor privacy en individu signaleert het sensorsysteem ongebruikelijke situaties en slaat alarm als er iets mis is.

Sensara signaleert ook vroegtijdige veranderingen in gedrag. Die sluipen er vaak geleidelijk in en zijn lastig te herkennen voor de mantelzorger of familie. Met interventies op maat zijn risico’s en aandoeningen in een vroeg stadium vaak nog om te buigen of te vertragen. Mantelzorgers, familie en zorgverleners krijgen deze signalen, en wanneer nodig alarmeringen, in een overzichtelijke app.

Zo kunnen ouderen langer prettig, gezond en veilig in hun eigen huis blijven wonen, worden mantelzorgers en zorgprofessionals ontlast, blijft de zorg optimaal en wordt de vergrijzingsproblematiek meer beheersbaar.

Functieomschrijving

Open Sollicitatie

Wie zijn wij?
In Europa wonen 9 miljoen ouderen zelfstandig en geen land in Europa kan de vraag naar zorg momenteel aan. Bij Sensara willen we dat probleem oplossen met slimme technologie die niet alleen zorguren bespaart maar ook de kwaliteit van zorg verbetert en waar mogelijk de oudere meer zelfstandig laat leven.

Sensara loopt voorop in de wereld en wil dat blijven doen!
Kom je ons hierbij helpen?!

Sensara is een innovatief en ondernemend bedrijf dat snel groeit, continu verandert en zoekt naar mensen die de status quo durven uit te dagen en zich verantwoordelijk voelen voor hun werk. Je komt bij ons terecht in een dynamische omgeving waar we van je verwachten dat je zelfsturend, leergierig en bovenal niet bang bent om fouten te maken. (als je geen fouten maakt, probeer je te weinig te verbeteren!)

Wat ga je doen?
Ben je op zoek naar een nieuwe werkplek en lijkt werken voor Sensara je iets? Maar zijn er op dit moment geen passende vacatures?

Dan kan je altijd je gegevens achterlaten en
nemen wij contact met je op wanneer er een passende vacature is.
Laat wel even weten hoeveel uren je wilt werken, wat voor soort functie je graag gaat vevullen.

Wie zoeken wij?
• Mensen met affiniteit met ons product en onze markt.
• Mensen die graag mee willen werken aan een ‘scale-up” organisatie.
• Mensen die goede ideeen hebben en deze graag uitvoeren
• ....... en ??

Wat bieden wij je?
Een goed pakket arbeidsvoorwaarden en een leuk team.
Een kantoor met uitzicht over Rotterdam.

Hoe komen wij met elkaar in kontakt?
Laat je gegevens achter via onderstaande link.

Privacybeleid