Software Engineer (40 uur, m/v)

  • Edisonstraat 67, 3281 NC Numansdorp, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Seatools B.V. is specialist in onderwatertechniek en biedt wereldwijd maatoplossingen voor de offshore- en baggerindustrie. Omdat wij alle disciplines in huis hebben kunnen wij complete en op maat gemaakte systemen leveren aan onze klanten.

Wij ontwerpen en maken onder andere ROVs, trenchers, besturings-systemen en sensoren. Hoewel de producten heel verschillend zijn in doel en techniek, zijn ze altijd innovatief en van hoog-waardige kwaliteit. Het team kenmerkt zich door vakmanschap, onderlinge samenwerking en een oplossingsgerichte creatieve manier van werken.

Het is altijd een magisch moment als één van de Seatools producten te water wordt gelaten om te doen wat het moet doen. Wil jij daaraan meewerken? Sea you at Seatools!

Functieomschrijving

Voor de uitbreiding van de organisatie is Seatools op zoek naar een:


Software Engineer (m/v)

Functieomschrijving
Voor onze afdeling Software Engineering zoeken wij een nieuwe collega. Je maakt en/of werkt de functionele specificatie uit. Je deelt deze op in blokken en verdeelt de taken met je collega software engineers en je gaat aan de slag.

Werkzaamheden bestaan onder andere uit het ontwerpen en implementeren van de besturing van machines met logica en regelaars. MATLAB Simulink is het gereedschap dat wordt gebruikt voor systeem ontwerp, implementatie en ook simulaties. Drivers en HMI worden in C/C++ geschreven.

Documentatie, het maken van handleidingen, het inbedrijfstellen van systemen en het verlenen van service en ondersteuning aan eindgebruikers behoren ook tot de werkzaamheden.

Functie-eisen

Functie eise

  • Je hebt HBO/WO niveau richting technische automatisering
  • Je hebt ervaring met industriële automatisering in MATLAB Simulink
  • Je hebt ervaring in C/C++ voor embedded systemen (drivers) en/of Windows (HMI)
  • Ervaring met elektronica i.c.m. industriële interfaces zoals CANopen, Profibus is een pré
  • Ervaring met PLC’s (Bachmann) is een pré
  • Je vindt het leuk om inbedrijfstellingen te doen (enkele keren per jaar, 1 tot enkele dagen)
  • Je hebt een flexibele instelling
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Aanvullende informatie

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan binnen een platte en informele organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij houden van aanpakken en zijn continu op zoek naar nieuwe oplossingen voor onze klanten, waarbij wij onze kennis van mechanica, hydrauliek, elektrotechniek en software combineren.

Wij bieden je daarom een creatieve en innovatieve omgeving met veel kennis van onderwatertechniek. Seatools biedt marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Belangstelling?

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met mevrouw M. Aanraad of onze website www.seatools.com bezoeken. Solliciteren kan via bovenstaand "solliciteer" button. Gelieve een motivatiebrief in het Nederlands toe te voegen. Sea you at Seatools!

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Privacybeleid