Host(ess)

  • Rotterdam, Nederland
  • Deeltijds

Functieomschrijving

Als host(ess) ben jij hét aanspreekpunt voor onze gasten, jij zorgt er voor dat de gast ondergedompeld wordt in het Sana gevoel. Het ‘welkom laten voelen’ zit in jouw DNA. Samen met je team ben jij verantwoordelijk voor de eerste indruk en jij zet graag die ene stap extra om dat voor elkaar te krijgen.

Deze baan is een mooi opstapje naar een fantastische carrière binnen Sana, zo kun je bijvoorbeeld tijdens je studie al kijken of je als starter bij ons aan de slag wilt.  

Als host(ess) beheer je de receptie, jij zorgt er voor dat de bezoekers zich welkom voelen én zich registreren. Jij helpt hen uiteraard ook bij eventuele vragen die ze hebben. Daarnaast beheer je de receptie mailbox, aan jou de taak om deze mails zo goed mogelijk weg te werken. Heb je tijd over? Dan help je je collega’s bij Facility Management; zo kun je bijvoorbeeld denken aan het klaarzetten van vergaderzalen voor meetings, het bestellen van boodschappen of het inplannen van evenementen. 

Werken bij Sana betekent dat je wordt uitgenodigd om mee te denken over de processen. Kan er iets effectiever? The floor is yours! 

Kortom, een interessante (bij)baan bij een interessant bedrijf waar wellicht jouw carrièrepad ligt. Kom je een keertje koffie (of thee) drinken?

Wat wij van jou verwachten: 
Representatief, enthousiast, een echte go-getter met een goed gevoel voor hospitality is wat wij zoeken. ‘Nee’ komt niet in jouw woordenboek voor, want je hebt een oplossing voor iedere uitdaging. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je servicegericht bent en een echte hands-on mentaliteit hebt.  

Nog even wat feiten:

  • Jij bent minimaal 2 werkdagen beschikbaar, naast bijvoorbeeld je studie;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands én Engels.
  • Een 0-uren contract met een uurloon van €11,75 (inclusief vakantiegeld en vakantiedagen)

Wat je van ons kan verwachten: 

  • Samenwerken met een hecht team dat groot genoeg is om veel te leren en klein genoeg om van alles wat mee te krijgen; 
  • The world is your oister; oftewel jij kan het verschil maken;
  • Persoonlijke ontwikkeling staat hoog op ons prioriteitenlijstje;
  • De vrijdagmiddagborrels zijn legendarisch! En dan hebben we het nog niet eens over de maandelijkse themaborrels..

 

Video's om te bekijken

Privacybeleid