Junior Office Manager

 • Rotterdam, Netherlands
 • Full-time

Job Description

Bij Sana Commerce zetten we ons in voor een inclusieve werkomgeving en erkennen we dat ons diverse personeelsbestand een van onze sterkste punten is. 

 

Jouw rol  

Als Junior Office Manager ondersteun jij de organisatie waar nodig zodat alles draaiende blijft. Je bent toegankelijk, assertief en iemand die snel kan schakelen, je houdt van afwisseling en hebt alles onder controle. Samen met het Facility Management (FM) team zijn jullie het gezicht van de organisatie en zorgen jullie er voor dat alle collega’s zorgeloos op kantoor kunnen werken.  

Hoe ziet jouw dag eruit? Je begint de dag met het verwerken van de binnen gekomen tickets en vervolgens ga je door met de organisatie van een event op kantoor. ‘s Middags is het tijd voor een afspraak met de Account Manager van onze Travel agency. Tussendoor ben je het eerste aanspreekpunt voor directe vragen die telefonisch of per mail binnen komen.  

 • Het contact onderhouden met de Account Manager van onze travel agency, het beheren van de travel portal en je bent het aanspreekpunt voor medewerkers; 

 • Het organiseren van events op kantoor (bijvoorbeeld Friday Afternoon drinks, End of Year Celebration, Sanaversaries); 

 • Het verzorgen van een warm welkom voor onze nieuwe medewerkers en het rondleiden van de nieuwe collega’s op kantoor en de Van Nelle Fabriek; 

 • Inkoop en voorraadbeheer van alle benodigde office materialen; 

 • Het kantoor ziet er altijd representatief uit voor onze medewerkers, klanten en andere bezoekers; 

 • Inkomende en uitgaande post(pakketten) vallen onder jouw verantwoordelijkheid. 

Wat wij bieden 

 • Persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben een sterke ambitie en wil om te groeien, , en vinden daarom dat jij ook de kans moet krijgen om te groeien. We hechten veel waarde aan learning & development voor al onze medewerkers. Van ‘learning on the job’ tot training en coaching.   

 • Onboarding- en buddy programma. Starten bij een nieuwe werkgever is leuk, maar natuurlijk ook spannend. Daarom willen we dat jij je snel thuis voelt in onze organisatie. Hoe we dat doen? We hebben een algemene onboarding en je wordt gekoppeld aan jouw eigen buddy waar je terecht kunt met al je vragen. Daarnaast krijg je ook nog een specifieke onboarding voor jouw rol en functie binnen ons bedrijf.   

 • Ondernemerschap. Als snelgroeiende internationale scale-up die software verkoopt, staat ondernemerschap bij ons centraal. Wij moedigen onze medewerkers daarom aan om met nieuwe initiatieven en ideeën te komen. We houden ervan om met elkaar samen te werken naar succes.  

 • Health & wellbeing. Wij geloven dat iedere medewerker op zijn of haar best moet kunnen zijn. Dus daar helpen we graag een handje bij, zowel fysiek als mentaal. Wij voorzien je van de dagelijkste vitaminen met vers fruit op kantoor. Daarnaast bieden we wekelijkse bootcampsessies en verschillende workshops die gericht zijn op health & wellbeing.  

 • Leuke extra’s: We bieden flexibele werktijden, vrijdagmiddagborrels in onze eigen bar (om de maand zijn dit themaborrels inclusief diner), tafeltennis, maandelijkse stoelmassages, tosti lunches en nog veel meer. Wil je hier meer over weten? Check dan onze employee guide!  

 

Jouw profiel  

 • Minimaal een afgeronde hbo/wo-opleiding met minimaal 2 jaar werkervaring. Jouw opleidingsrichting is FM, Office Management of Hotelschool; 

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels. Je kan doelgericht communiceren op verschillende niveaus binnen de organisatie; 

 • Assertiviteit, zorgvuldigheid, structuur en proactiviteit staan voor jou hoog in het vaandel. 

 • Je kan goed inschatten wat prioriteit heeft en hierop acteren, daarnaast neem je jouw verantwoordelijkheid bij uitdagende problemen en werk je naar een passende oplossing; 

 • Klaar staan voor mensen en het leveren van service is jouw talent!  

 

Over ons  

Het begon allemaal in 2007 met een pizza en een plan.    
  
Op een avond in Rotterdam kwamen vijf mensen bij elkaar onder het genot van een pizza. Ze waren toen al druk bezig B2C-bedrijven te helpen groeien met e-commerce. Maar ze zagen ook dat er nog geen e-commerceplatform was dat echt tegemoetkwam aan de eisen van B2B-bedrijven. Geen enkel platform maakte gebruik van de logica en gegevens die het bedrijf al had opgebouwd. Vervelend genoeg was de enige oplossing om alles te dupliceren.    

Dus, met de pizza in de hand, besloten ze om hier wat aan te doen en een uniek B2B-e-commerceplatform te ontwerpen. Ze gingen terug naar de basis en onderzochten welke systemen B2B-bedrijven nodig hadden om hun bedrijf te runnen. In het middelpunt vonden ze het ERP-systeem. Wat nou als...? Wat nou als we niet beginnen met de webshop, maar met het bestaande ERP-systeem van het bedrijf? Wat nou als we hun ERP omtoveren tot de motor die de webshops aandrijft?    
  
En zo was Sana Commerce geboren.   

  

Onze kernwaarden  
Wat betekent het om onderdeel te zijn van het Sana Team? Dat wordt duidelijk uit onze kernwaarden – het zijn onze meest belangrijke overtuigingen waar wij naar zoeken in nieuwe collega’s en de basis van onze bedrijfscultuur. Ze begeleiden ons in het maken van onze beslissingen en ze definiëren de persoonlijkheid van onze organisatie.  

 • Ondernemend. Ons bedrijf is ontstaan omdat een paar mensen een goed idee hadden en dat tot leven brachten. Diezelfde ondernemersgeest heerst nog steeds binnen ons bedrijf en daarom blijven we elk jaar groeien en bloeien.  

 • Resultaatgericht. Er is geen ontkennen aan: bij Sana zijn we vrij ambitieus. We stellen uitdagende doelen en doen er alles aan om ze te bereiken.  Maar resultaatgericht zijn, is meer dan alleen KPI’s. Het gaat om het creëren van toegevoegde waarde, het aanpakken van uitdagingen en het ondersteunen van onze collega's bij het bereiken van hun doelen.  

 • Commitment. In 2030 willen we 10.000 actieve klanten hebben bij Sana. Dat is niet gemakkelijk, maar we hebben wel een duidelijke stip op de horizon. We zijn bezig voor de lange termijn. We geloven altijd in ons product, in onze belofte en in onze mensen – in goede én in slechte tijden.  

 • Team spirit. We houden van samenwerken, van elkaar leren en successen vieren. Bij Sana wil iedereen graag collega’s helpen. Successen zijn altijd een teamprestatie.  

 • Leergierig. Medewerkers van Sana Commerce zullen je altijd vertellen wanneer ze iets weten, en wanneer niet. Als ze iets niet weten zullen ze hun best doen om erachter te komen. Ze zijn constant op zoek naar verbetering en dagen zichzelf uit om meer te leren. 

 

Videos To Watch

Privacy Policy