Stage: Recruitment

 • Rotterdam, Netherlands
 • Stagiair

Functieomschrijving

Jouw rol

Ons recruitmentteam speelt een grote rol in de groei van Sana Commerce. Wij zijn verantwoordelijk voor het verbinden van het beste talent met uitdagende kansen binnen onze organisatie. Met ons internationale team van corporate recruiters zorgen we ervoor dat teams kunnen groeien en hun doelen kunnen bereiken. Dat het allemaal om mensen gaat, is één ding. Het belangrijkste is dat er voor ons niets beters in de wereld is dan mensen aannemen! We willen jou graag een voorproefje geven in het dagelijkse leven van een corporate recruiter.

Vanaf januari / februari hebben we een stageplaats beschikbaar in ons Recruitment team. We zullen ervoor zorgen dat je wordt meegenomen in de volledige recruitmentscyclus - van aanvraag tot nieuwe hire. Je krijgt ook de kans om deel te nemen en bij te dragen aan onze recruitment projecten. Je hoeft geen ervaring te hebben, maar je moet natuurlijk wel graag willen leren en jezelf willen ontwikkelen op het gebied van recruitment. En daar helpen we je natuurlijk bij.

Jouw verantwoordelijkheden zijn:

 • Sourcing van kandidaten via LinkedIn Recruiter;
 • Het beoordelen van sollicitaties en het bepalen van de volgende stappen voor kandidaten;
 • Deelnemen aan job intakes met hiring managers voor nieuwe jobs;
 • Bijwonen van (telefonische) interviews om interviewvaardigheden op te doen;
 • Boeiende vacatureteksten schrijven en deze op verschillende kanalen plaatsen;
 • Ondersteunen graduate recruitment (evenementen);
 • Onderhouden en groeien van ons Instagram-account om het dagelijkse leven bij Sana Commerce te laten zien

Wat wij bieden

 • Persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben een sterke ambitie en wil om te groeien, , en vinden daarom dat jij ook de kans moet krijgen om te groeien. We hechten veel waarde aan learning & development voor al onze medewerkers. Van ‘learning on the job’ tot training en coaching.
 • Onboarding en buddy programma. Starten bij een nieuwe werkgever is leuk, maar natuurlijk ook spannend. Daarom willen we dat jij je snel thuis voelt in onze organisatie. Hoe we dat doen? We hebben een algemene onboarding en je wordt gekoppeld aan jouw eigen buddy waar je terecht kunt met al je vragen. Daarnaast krijg je ook nog een specifieke onboarding voor jouw rol en functie binnen ons bedrijf.
 • Ondernemerschap. Als snelgroeiende internationale scale-up die software verkoopt, staat ondernemerschap bij ons centraal. Wij moedigen onze medewerkers daarom aan om met nieuwe initiatieven en ideeën te komen. We houden ervan om met elkaar samen te werken naar succes.
 • Health & wellbeing. Wij geloven dat iedere medewerker op zijn of haar best moet kunnen zijn. Dus daar helpen we graag een handje bij, zowel fysiek als mentaal. Wij voorzien je van de dagelijkste vitaminen met vers fruit op kantoor. Daarnaast bieden we wekelijkse bootcampsessies en verschillende workshops die gericht zijn op health & wellbeing.
 • Leuke extra’s: We bieden flexibele werktijden, vrijdagmiddagborrels in onze eigen bar (om de maand zijn dit themaborrels inclusief diner), tafeltennis, maandelijkse stoelmassages, tosti lunches en nog veel meer. Wil je hier meer over weten? Check dan onze employee guide!

Jouw profiel

 • Momenteel ben je bachelor- of masterstudent op het gebied van Human Resources of een andere studie;
 • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar;
 • Een groot pluspunt (maar niet verplicht) als je al ervaring hebt binnen HR of Recruitment;
 • Gestructureerd en georganiseerd om overzicht te kunnen houden over jouw dagelijkse werkzaamheden;
 • Proactief en altijd open om nieuwe dingen te leren;
 • Je bent niet bang om jouw mening te delen als er ruimte is voor verbetering - je bent een grote fan van efficiëntie en dingen verbeteren;
 • Affiniteit met sociale media (Instagram).

Over ons

Het begon allemaal in 2007 met een pizza en een plan.  

Op een avond in Rotterdam kwamen vijf mensen bij elkaar onder het genot van een pizza. Ze waren toen al druk bezig B2C-bedrijven te helpen groeien met e-commerce. Maar ze zagen ook dat er nog geen e-commerceplatform was dat echt tegemoetkwam aan de eisen van B2B-bedrijven. Geen enkel platform maakte gebruik van de logica en gegevens die het bedrijf al had opgebouwd. Vervelend genoeg was de enige oplossing om alles te dupliceren.  

Dus, met de pizza in de hand, besloten ze om hier wat aan te doen en een uniek B2B-e-commerceplatform te ontwerpen. Ze gingen terug naar de basis en onderzochten welke systemen B2B-bedrijven nodig hadden om hun bedrijf te runnen. In het middelpunt vonden ze het ERP-systeem. Wat nou als...? Wat nou als we niet beginnen met de webshop, maar met het bestaande ERP-systeem van het bedrijf? Wat nou als we hun ERP omtoveren tot de motor die de webshops aandrijft?  

En zo was Sana Commerce geboren. 

 

Onze kernwaarden

Wat betekent het om onderdeel te zijn van het Sana Team? Dat wordt duidelijk uit onze kernwaarden – het zijn onze meest belangrijke overtuigingen waar wij naar zoeken in nieuwe collega’s en de basis van onze bedrijfscultuur. Ze begeleiden ons in het maken van onze beslissingen en ze definiëren de persoonlijkheid van onze organisatie.

 • Ondernemend. Ons bedrijf is ontstaan omdat een paar mensen een goed idee hadden en dat tot leven brachten. Diezelfde ondernemersgeest heerst nog steeds binnen ons bedrijf en daarom blijven we elk jaar groeien en bloeien.
 • Resultaatgericht. Er is geen ontkennen aan: bij Sana zijn we vrij ambitieus. We stellen uitdagende doelen en doen er alles aan om ze te bereiken. Maar resultaatgericht zijn, is meer dan alleen KPI’s. Het gaat om het creëren van toegevoegde waarde, het aanpakken van uitdagingen en het ondersteunen van onze collega's bij het bereiken van hun doelen.
 • Commitment. In 2030 willen we 10.000 actieve klanten hebben bij Sana. Dat is niet gemakkelijk, maar we hebben wel een duidelijke stip op de horizon. We zijn bezig voor de lange termijn. We geloven altijd in ons product, in onze belofte en in onze mensen – in goede én in slechte tijden.
 • Team spirit. We houden van samenwerken, van elkaar leren en successen vieren. Bij Sana wil iedereen graag collega’s helpen. Successen zijn altijd een teamprestatie.

Video's om te bekijken

Privacybeleid