Teamleder- og Sagsbehandler til sagsbehandling af Fast Ejendom i Region Syddanmark

  • Dronningensgade 23, Odense, dk
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Om SBH

Som uafhængig virksomhed er SBH markedsledende indenfor outsourcing af sagsbehandling for ejendomsmæglere, advokater, revisorer og finansielle institutter i hele Danmark.

Vi tilbyder sagsbehandling for ejendomsmæglere, advokater, revisorer og finansielle institutioner i hele Danmark, indeholdende Før- og Eftersagsbehandling, Berigtigelse, Tinglysning, samt Online- og Offline Markedsføring.

Vi har tilsammen mere end 90 års erfaring, sagsbehandlet mere end 100.000 bolighandler og 150.000 berigtigelser, og kommer alle fra ejendomsmægler- og advokatbranchen. Vi er specialister i alle typer ejendomshandler, samt specialister i alle fem boligsystemer, C&B, Mindworking, Domidont, Flexya, AdvoSys. Vi har tilmed været med i udviklingsfasen på flere af dem, da vi har nogle af Danmarks bedste sagsbehandlere i vores team som kender processerne fra A-Z.

Jobbeskrivelse

Grundet vores markedsledende position søger vi en Teamleder- og Sagsbehandler som kan indgå i vores erfarne og proaktive team.

Den rette profil vil som udgangspunkt bygge dit eget team af sagsbehandlere i Syddanmark, samtidig med at sagsbehandle og håndtere egne kunder.

For at imødekomme en travl hverdag arbejder vi alle hjemmefra således, at der er mulighed for at være så fleksibel som muligt, hvis man har familie, børn m.v.

Du vil referere direkte til vores Indehaver som har et team af 4-5 teamledere på tværs af Danmark.

Kvalifikationer

  • Du skal være bosat i Syddanmark
  • Du skal have et solidt netværk inden for Fast Ejendom
  • Du skal have tid og overskud til at opbygge teamet og løse dine egne opgaver
  • Baggrund fra ejendomsmæglerbranchen, og en klar fordel hvis du er uddannet ejendomsmægler
  • Du kommer fra en lignende stilling med hovedvægt på sagsbehandling af Fast Ejendom
  • Du skal være fleksibel i dagtimerne, da vores kunder for det meste vil ringe eller henvende sig til dig i dette tidsrum
  • Du må desuden gerne have erfaring med sagsbehandling af Erhvervsejendomme, da vi også løser den type opgaver for nogle af vores kunder. Det er dog ikke et krav
  • Du skal kunne arbejde på freelance niveau som udgangspunkt

Yderligere informationer

Ansøgningsfrist

Vi ansætter kun den rette profil, og er derfor villige til at vente på den rette. Ønsket er dog at ansætte vedkommende hurtigst muligt.

Kontakt SBH

Har du spørgsmål og interesseret i, at høre mere om stillingen er du velkommen til at ringe til Indehaver, Julie Rosschou, på telefon 2614 0677.

Vi ser frem til at høre fra dig!