Laboratoriokemisti

  • Kokopäiväinen

Yrityksen kuvaus

Me olemme SGS - maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointiyritys. Meidät tunnetaan kaikkialla maailmassa kestävän kehityksen, laadun ja luotettavuuden mittapuuna. 97 000 työntekijäämme, jotka ylläpitävät 2 650 toimipaikan ja laboratorion verkostoa, tekevät yhdessä työtä luodakseen paremman, turvallisemman ja yhdistyneemmän maailman.

SGS Finland työllistää hieman alle 300 asiantuntijaa. Pääkonttorimme on Helsingissä, mutta meillä on toimipisteitä myös Espoossa, Tuusulassa, Kotkassa, Karkkilassa, Tampereella ja Raumalla. Lisätietoja palveluistamme löydät osoitteesta www.sgs.fi.

SGS:n Kotkan ja Karkkilan ympäristölaboratoriot ovat FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoimia testauslaboratorioita (SFS-EN ISO/IEC 17025:2017). Teemme mm.  vesi-, maa-, jäte-, elintarvike-, rakennusmateriaali- ja kulutustavaranäytteistä kemiallisia analyysejä. FINAS-akkreditoinnin pätevyysalueet ovat nähtävillä FINAS:in kotisivuilla (www.finas.fi).

Työn kuvaus

Haemme Karkkilan laboratorioon

LABORATORIOKEMISTIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävä sisältää analyysitulosten käsittelyä ja raportointia, testausten ohjaamista sekä menetelmien laadunvarmistuksen seurantaa ja valvontaa. Tehtävänä on myös osallistua laboratorion päivittäiseen työnjohtoon ja laboratoriotoimintojen kehitystyöhön. Työhön saattaa sisältyä liukuvan työajan lisäksi 2-vuorotyötä.

Pätevyydet

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa kemian alalta sekä hyvää käytännön suomen ja englannin kielen taitoa.

Motivoitunut, aikaansaava ja huolellinen työote sekä hyvät organisointi- ja tiimityöskentelytaidot ovat olennaisia tehtävässä menestymisen kannalta. Arvostamme positiivista asennetta työhön sekä kykyä toimia paineen alla ja ajoittain kiireessä.

Aiempi työkokemus ympäristöanalytiikasta ja orgaanisen kemian analyysitekniikoista sekä menetelmien kehitys- ja validointitehtävistä akkreditoidussa laboratoriossa katsotaan eduksi.

Lisätiedot

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, mukavan työyhteisön ja hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi globaalissa toimintaympäristössä.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävistä antaa liiketoimintajohtaja Outi Salonen p. 0401996133 (12.5. klo 15-16; 17.5. klo 9-11 ja 23.5. klo 12-13). Lisätietoja SGS:stä löydät osoitteesta www.sgs.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 28.5.2023 mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan umpeuduttua.

Tietosuojakäytäntö