Medewerker administratie laboratorium

  • Spoorstraat 12, 4431 NK 's-Gravenpolder, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Het milieu staat bovenaan de agenda voor regeringen, het maatschappelijk middenveld en de burgers en dat zal waarschijnlijk nog wel een tijdje blijven. Het belang ervan bij de besluitvorming over bedrijven en aankopen, wetgeving, normen en voorschriften neemt voortdurend toe. Als 's werelds toonaangevende leverancier van milieudiensten bieden wij testen, bemonstering, inspectie, certificering, verificatie en een uitgebreid assortiment specialistische oplossingen om uw milieu-impact te minimaliseren.

Het laboratorium maakt deel uit van de business line Industries & Environment. Er zijn op onze locatie circa 50 medewerkers werkzaam. We voeren in ons geaccrediteerde laboratorium een groot aantal analyses uit met geavanceeerde analysetechnieken op bodem-, water- ,afval en luchtmonsters.

Functieomschrijving

Voor ons laboratorium van SGS Environment, Health and Safety in ´s-Gravenpolder zoeken wij ter uitbreiding een accurate administratieve medewerker. Dit betreft in eerste instantie een tijdelijke functie, maar kan bij goed functioneren omgezet worden naar een vast dienstverband. Herken jij jezelf in onderstaande? Reageer dan snel via de solliciteer button!

In deze servicegerichte functie verzorg je alle administratieve handelingen binnen het laboratorium waaronder de invoer van orders in ons LIMS system, het plaatsen en verwerken van bestellingen en de opmaak van facturen.

 

Functie-eisen

De ideale administratieve medewerker voldoet aan de volgende eisen:

  • Jij hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding met administratieve werkervaring.
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend.
  • Je beheerst goede communicatie vaardigheden.
  • Je  bent servicegericht en denkt in oplossingen.
  • Je bent zelfstandig, stress bestendig, accuraat en flexibel.
  • Je beschikt over goede compuntervaardigheden.

 

Aanvullende informatie

We bieden een interessante fulltime baan in een veelzijdige werkomgeving, binnen een beursgenoteerde organisatie. Je krijgt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, 32 vakantiedagen, een sport- en fietsplan en een collectieve zorgverzekering. We zorgen verder voor veel mogelijkheden op het gebied van professionele ontwikkeling. Je komt terecht in een gezellig en gedreven team. 

Interesse? Verstuur je CV en motivatiebrief via onze website. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Samantha Krassenburg.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagde toegestuurde cv’s aan SGS, zonder schriftelijk verzoek van de corporate recruiter, worden als eigendom van SGS beschouwd. SGS is geen enkele vorm van vergoeding verschuldigd voor kandidaten zonder schriftelijk verzoek tot voorstel van de corporate recruiter.

Privacybeleid