Medewerker customer service - laboratorium

  • Spoorstraat 12, 4431 NK 's-Gravenpolder, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Het milieu staat bovenaan de agenda voor regeringen, het maatschappelijk middenveld en de burgers en dat zal waarschijnlijk nog wel een tijdje blijven. Het belang ervan bij de besluitvorming over bedrijven en aankopen, wetgeving, normen en voorschriften neemt voortdurend toe. Als 's werelds toonaangevende leverancier van milieudiensten bieden wij testen, bemonstering, inspectie, certificering, verificatie en een uitgebreid assortiment specialistische oplossingen om uw milieu-impact te minimaliseren.

Het laboratorium maakt deel uit van de business line Environment, Health en safety. Er zijn op onze locatie circa 50 medewerkers werkzaam. We voeren in ons geaccrediteerde laboratorium een groot aantal analyses uit met geavanceeerde analysetechnieken op bodem-, water- ,afval en luchtmonsters.

Functieomschrijving

Voor ons laboratorium van SGS Environment, Health and Safety in ´s-Gravenpolder zoeken wij ter uitbreiding een accurate fulltime medewerker voor onze afdeling customer service. Dit betreft in eerste instantie een tijdelijke functie, maar kan bij goed functioneren omgezet worden naar een vast dienstverband. Herken jij jezelf in onderstaande? Reageer dan snel via de solliciteer button!

In deze servicegerichte functie ben jij de schakel tussen het laboratorium en de klant. Jij weet de wensen van de klant om te zetten naar duidelijke opdrachten en helpt het laboratorium met de technische vragen. Tijdens het analyseproces bewaak jij de voortgang en sta jij in contact met de klant. Jij zorgt ervoor dat de opdracht van aanvraag tot facturatie soepel en zorgvuldig verloopt.

 

Functie-eisen

De ideale customer service medewerker voldoet aan de volgende eisen:

  • Jij hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van chemie;
  • Gedegen ervaring in een laboratorium, met name in de GC, GC-MS en natchemische technieken;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend;
  • Je beheerst goede communicatie vaardigheden;
  • Je hebt ervaring in klantencontact en bent servicegericht;
  • Je bent zelfstandig, accuraat en flexibel;
  • Je beschikt over goede compuntervaardigheden.

 

Aanvullende informatie

We bieden een interessante fulltime baan in een veelzijdige werkomgeving, binnen een beursgenoteerde organisatie. Je krijgt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, 32 vakantiedagen, een sport- en fietsplan en een collectieve zorgverzekering. We zorgen verder voor veel mogelijkheden op het gebied van professionele ontwikkeling. Je komt terecht in een gezellig en gedreven team. 

Interesse? Verstuur je CV en motivatiebrief via onze website. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Ismay van Noort via 088-214 3012!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagde toegestuurde cv’s aan SGS, zonder schriftelijk verzoek van de corporate recruiter, worden als eigendom van SGS beschouwd. SGS is geen enkele vorm van vergoeding verschuldigd voor kandidaten zonder schriftelijk verzoek tot voorstel van de corporate recruiter.

Privacybeleid