Analist Microbiologie

  • Malledijk 18, 3208 LA Spijkenisse, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

SGS Nederland B.V. heeft haar diensten ondergebracht in 10 businesslijnen, waarvan AFL (Agricultural Food and Life) in Spijkenisse zich onder meer bezighoudt met de kwaliteitscontrole(s) van voedingsmiddelen en landbouwgrondstoffen.

In ons laboratorium in Spijkenisse wordt een verscheidenheid aan voedingsmiddelen en grondstoffen onderzocht op een veeltal parameters. Er wordt zowel gewerkt met traditionele als moderne analysetechnieken. Veelal uitgevoerd onder ons ISO 17025 accreditaat.

Functieomschrijving

Als analist microbiologie houd jij je bezig met het uitvoeren, beoordelen en interpreteren van microbiobiologische analyses. Deze analyses voer je uit op voedingmiddelen, die je analyseert op micro-organismen. Zo zal je met behulp van de PCR eventuele salmonella of listeria aantonen in voedingsmiddelen. 

Je komt terecht in een divers team van vijftien analisten. Op termijn is er de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren. Het betreft een fulltime functie op basis van 40 uur per week. De werktijden zijn van 8:00 uur tot 16:30 uur, op vrijdagen begin je om 7:00 uur. 

Functie-eisen

Jouw profiel sluit perfect aan op deze functie als je een afgeronde mbo niveau 4-opleiding hebt in de richting van microbiologie. Bij voorkeur heb je enige werkervaring in een soortgelijke functie, dit mag ook stage-ervaring zijn. 

Aanvullende informatie

We bieden een interessante fulltime baan in een veelzijdige werkomgeving, binnen een beursgenoteerde organisatie. Je krijgt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, een sport- en fietsplan en een collectieve zorgverzekering. We zorgen verder voor veel mogelijkheden op het gebied van professionele ontwikkeling. 

Interesse? Verstuur je CV en motivatiebrief via onze website. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Ismay van Noort via 088-214 3012.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagde toegestuurde cv’s aan SGS, zonder schriftelijk verzoek van de corporate recruiter, worden als eigendom van SGS beschouwd. SGS is geen enkele vorm van vergoeding verschuldigd voor kandidaten zonder schriftelijk verzoek tot voorstel van de corporate recruiter.

Privacybeleid