.Net Developer

  • Noorderlaan, Antwerpen, Belgium
  • Werknemer kan op afstand werken
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Bij SGS kan je kiezen. Allereerst uit onze verschillende vacatures. Maar je hebt bij SGS nog een andere keuze.  Kies je voor verdiepen of kies je voor verrijken? We zijn niet alleen op zoek naar collega’s die de diepte van hun vakgebied ingaan. We zijn net zo hard op zoek naar verbinders, collega’s die onze indrukwekkende diversiteit aan diensten kunnen koppelen. Aan elkaar. En daarmee onze dienstverlening verrijken.

SGS is wereldleider als het gaat om inspectie, controle, analyse en certificering. We zijn zelfs de wereldwijde benchmark voor kwaliteit en integriteit.  Daar zijn we waanzinnig trots op. Net als op onze ruim 95.000 collega’s die onze klanten bijstaan wereldwijd, of wat dacht je van onze 1850 medewerkers alleen al in België?  Verdeeld over expertises, branches en culturen heen, geven onze medewerkers dagelijks 110% van zichzelf. Onze medewerkers bouwen aan hun eigen weg binnen de dienstverlening en expertise.

 

Functieomschrijving

Je houdt ervan om .net code onderhoudbaar te coderen conform gangbare standaarden. In je rol heb je een hands-on mentaliteit en bijt je je vast in het zoeken naar oplossingen wanneer technische onverwachte problemen op je pad komen. Je bent van nature een initiatiefnemer die niet aarzelt om mee te denken met de business in het zoeken naar zo efficiënt mogelijke oplossingen voor gestelde problemen. Je zal je kunnen uitleven in het realiseren van data koppelingen tussen diverse software pakketten waardoor je zal uitgroeien tot onze integratie specialist bij uitstek. Daarnaast zal je samen met andere .net collega’s in teamverband bijdragen tot het onderhoud van bestaande applicaties bij change requests. Antwerpen zal de uitvalsbasis vormen voor jouw werkzaamheden waarbij je je af en toe ook zal verplaatsen naar andere SGS kantoren binnen de Benelux. Maar ook remote working behoort tot de mogelijkheden na de opstart- en inwerkperiode.

Functie-eisen

Bij voorkeur beschik je over een aantoonbare relevante ervaring van 3 jaar of meer in een gelijkaardige functie. Hierbij heb je de nodige skillsets opgebouwd in c#, .net core, WebAPI, SQL, etc..Verder heb je misschien reeds een eerste ervaring opgedaan in Blazor, of ben je bereid je hierin op termijn te bekwamen. Je bent in staat om change requests uit te voeren in bestaande winforms of webforms projecten. Heb je al enige ervaring met DevOps dan is dat mooi meegenomen. Maar bovenal ben je leergierig en resultaatgericht, kortom een echte  doorzetter met commitment.

Aanvullende informatie

Aanbod:

Was je toch al aan het nadenken over jouw carrière? Misschien is dit dan wel een volgende stap. Bij SGS staat een uitdagende job binnen administratieve en inspectie gerichte toepassingen in een multi-nationale onderneming op je te wachten. Je krijgt de ruimte om te groeien en kiest zelf je opleidingsmomenten. Een competitief loon, aangevuld met firmawagen en extralegale voordelen staan hier tegenover.

Wil je hier deel van uitmaken?

We zijn benieuwd naar je reactie. Stuur ons jouw verhaal met cv via onze website jobs.sgs.com en wie weet heb je straks gekozen voor een leuke nieuwe job binnen SGS. Pascal kan je eventueel nog meer vertellen over deze functie. Stuur hem via [email protected] dan even een mailtje met je vragen.

Privacybeleid