Medewerker Customer Service

  • Puntweg 2, 3208 LD Spijkenisse, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

SGS Nederland BV heeft haar diensten ondergebracht in 10 business lines. De business line Oil, Gas & Chemicals voert havengebonden inspecties, controles en analyses uit ten behoeve van klanten die actief zijn in de olie- en (petro)chemische industrie. De afdeling Sample Management is verantwoordelijk voor het verzenden van de ongevaarlijke, maar ook de gevaarlijke stoffen per weg-, zee- en luchttransport.

Functieomschrijving

In de functie van customer service medewerker Dangerous Goods kom je terecht op de afdeling Oil, Gas and Chemicals. Als CS medewerker ben je verantwoordelijk voor de afhandeling en tijdige uitvoering van opdrachten van Sample Management en Dangerous Goods.

Dit doe je met name door het contact te onderhouden met betrokken partijen (klanten, chauffeurs en collega's), het opmaken van vervoersdocumenten, het uitbrengen van offertes en het verwerken van dossiers. Tevens ondersteun je bij operationele taken, zoals het ontvangen en controleren van inkomende goederen, voorraadbeheer en het verpakken van goederen.

Tot slot assisteer je bij de afdeling Dangerous Goods en Samples, eventueel op andere locaties. 

Functie-eisen

Jij sluit perfect aan op deze functie, als je over het volgende beschikt: 

  • Minimaal mbo niveau 3 werk- en denkniveau;
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving;
  • In het bezit van een IATA-certificaat, bij voorkeur ook IMDG en ADR;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 

Aanvullende informatie

We bieden een interessante fulltime baan in een veelzijdige werkomgeving, binnen een beursgenoteerde organisatie. Je krijgt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, een sport- en fietsplan en een collectieve zorgverzekering. We zorgen verder voor veel mogelijkheden op het gebied van professionele ontwikkeling. Je komt terecht in een hecht team. 

Interesse? Verstuur je CV en motivatiebrief via onze website. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Ismay van Noort via 088-214 3012.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagde toegestuurde cv’s aan SGS, zonder schriftelijk verzoek van de corporate recruiter, worden als eigendom van SGS beschouwd. SGS is geen enkele vorm van vergoeding verschuldigd voor kandidaten zonder schriftelijk verzoek tot voorstel van de corporate recruiter.

Privacybeleid