BUTIKSCHEF - LULEÅ - STRANDGALLERIAN

 • Heltid
 • Hours per week: 32-40
 • Avdelning: Stores

Jobbeskrivning

Är du Rituals nya butikschef till vår butik i Luleå, Strandgallerian? Vi söker nu vår nästa ledare som vill se till att våra kunder får en fantastisk upplevelse ute i butik! Är du en person som älskar att inspirera och coacha ett team? Rituals har en prestigelös kultur och hos oss får du möjlighet att både utveckla dig själv och andra i en fantastisk innovativ och inspirerande miljö. 

Tjänsten är en heltidstjänst med start 1 april. 

DIN ROLL

I rollen som butikschef söker vi en stark ledarförebild som har ett brinnande intresse för skönhet, service och retail. Vår filosofi bygger på Slow down. . . och att göra de små stunderna i livet till meningsfulla Ritualer och det är precis den upplevelsen vi alla jobbar för att ge till våra kunder.

Som butikschef har du ett ansvar att driva din butik och ditt team framåt mot höga, utmanande mål samtidigt som du får möjlighet att utvecklas och vara med på en fantastisk resa inom Rituals.

Som ledare kommer du, tillsammans med ditt team, att få skapa innovativa idéer för att öka försäljningen. Du coachar dagligen din personal så att dem känner sig motiverade i sina arbetsuppgifter och kan utvecklas inom Rituals. Du ansvarar för schemaläggning av personal i vårt nya lönesystem Workday samt administrerar avtal och rekryterar nya heart beats till din butik. Du rapporterar till ansvarig Area Manager, som är din mentor och den person som hjälper dig att växa i din roll.

 

SOM LEDARE

Som ledare är du förtroendeingivande och skapar en positiv stämning genom att vara en god förebild och alltid finnas till hands i butiken. Vi tror starkt på ‘lead by example’ och att våra ledare ska vara hands on ute på golvet tillsammans med sitt team.

Vi erbjuder dig stöd i din ledarroll samt utbildningar inom Rituals Academy för att du ska kunna utveckla dina ledarkunskaper samtidigt som vi ser du är en person som tar eget initiativ för att utvecklas i din roll. 

 

KVALIFIKATIONER

 • Vi söker en mycket erfaren ledare och säljare som har från 2-5 års erfarenhet av personal/teamansvar.
 • Du är van att coacha och utveckla ett säljteam mot utmanande mål.
 • Har du tidigare erfarenhet som butikschef alternativt avdelningschef inom detalj- eller dagligvaruhandel är det ett stort plus.
 • Du har tidigare erfarenhet av rekrytering, budgetering, schemaläggning, lagerstatistik och inköp.
 • Tjänsten kräver att du behärskar att arbeta i flera olika datorsystem.
 • Det är viktigt att du hanterar det svenska och engelska språket väl och är duktig på att kommunicera.
 • Flexibel gällande arbetstider och har möjlighet att jobba både helger och kvällar.
 • Du är en strukturerad person med stort fokus på ordning och reda.
 • Som person är du ansvarstagande och vill känna ägandeskap för din butik.
 • Du är en ärlig person med integritet.

Du strävar efter att bli ”best in class” inom din position. Du är flexibel, engagerad och drivs av att skapa meningsfulla stunder för våra kunder. Förutom det så är du en teamplayer som finns tillgänglig för din butik, du kan arbeta kvällar & helger och under intensiva perioder som jul.

 

VAD HAR VI ATT ERBJUDA?

Som butikschef på Rituals erbjuder vi en heltidstjänst på 38,25 timmar med start 1 april. 

Som start på din Rituals resa får du en innehållsrik utbildning inom Rituals Academy för att utveckla dina kunskaper om företaget, våra produkter samt säljteknik. Vi erbjuder dig en inspirerande och serviceinriktad arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter. För att introducera dig till Rituals har vi ett välkomstprogram som heter Get Ritualized, det hjälper dig att komma i gång när du börjar din karriär hos oss.

 

TIMMAR PER VECKA

38,25

 

VÅRA RITUALER

“Vi är inte här för att sälja skönhet, vi är här för att du ska må bra!” Raymond Cloosterman, CEO Rituals.

Rituals vill hjälpa dig att slå ner på takten i ditt stressiga liv, att skapa meningsfulla stunder och att påminna dig om att uppleva dessa stunder med glädje.

Vår ambition är att bli världens främsta varumärke inom kosmetik. Och för det behöver vi passionerade, energiska, ambitiösa och drivna människor som hjälpa oss att uppnå våra mål. Det här kan kännas som en paradox, men inom vårt företag kompletterar meningsfullhet och prestation varandra som yin och yang.

Människor är de ultimata ambassadörerna för vårt varumärke.

 

INTRESSERAD?

Om du är intresserad av tjänsten och din profil matchar den profil vi söker, ser vi fram emot din ansökan via vårt rekryteringssystem. 

Att hitta kandidater med rätt kompetens och värderingar är väldigt viktigt för oss. Därför gör vi vårt urval baserat på frågor som du får svara på under ansökningsprocessen samt spelet som du gör i samband med vår ansökningsprocess.

För att dina personuppgifter ska behandlas korrekt tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte med i vårt urval pga GDPR-rutiner. 

Integritetspolicy