ASSISTERENDE BUTIKKSJEF - VESTKANTEN - VESTKANTEN STORSENTER

  • Loddefjordveien 2, 5171 Loddefjord, Norge
  • Deltid
  • Avdeling: Stores
  • Departments: Retail
  • Hours per week: 0-8
  • Contract type: Part-time

Jobb-beskrivelse

Rituals søker assisterende butikksjef!

DIN ROLLE

Du spiller en viktig rolle for å sikre at våre kunder skal få en hyggelig og avslappende stund hos oss. Ved å tilby te, svare på spørsmål om våre produkter og introdusere dem til vannøyen, gir du dem en betydningsfull opplevelse med en personlig touch.

OPPGAVER

Som assisterende butikksjef informerer du våre kunder om produktene og Rituals' filosofi. Du hjelper til med visse kvalitets-og administrative prosesser i butikken og for å utvikle din kunnskap får du grunnleggende utdanning gjennom Rituals Academy. Du er videre ansvarlig for oppgaver i butikksjefens fravær, som drift av butikken, lagerhåndtering og ledelse. Du rapporterer til butikksjef, som er din mentor og som hjelper deg med din utvikling.

KVALIFIKASJONER

·       Vi søker deg som har erfaring innen butikkarbeid og som har en genuin interesse for skjønnhet og kosmetikk

·       Har du erfaring innen hudpleie og/eller make up er det et stort pluss

·       Det er viktig at du snakker flytende norsk og behersker engelsk

·       Arbeidet krever at du behersker Office-pakken

Vi tror sterkt på et 'lead by example' og at våre ledere er «hands on» ute på gulvet sammen med sitt team. Videre er du opptatt av å være 'best in class' i ditt arbeid. Du er fleksibel, engasjert og drives av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder. I tillegg til dette så er du en lagspiller som er tilgjengelig for din butikk og dine ansatte, og du kan arbeide i intensive perioder for eksempel ved juletider.

HVORFOR SKAL DU VELGE RITUALS?

Rituals er et innovativt selskap i vekst der vi legger vekt på at både våre kunder og ansatte skal få en god opplevelse. Dette gjør vi ved at vi alltid søker etter autentiske mennesker som ønsker å vokse. Vi tilbyr derfor våre ansatte gode utviklingsmuligheter, herunder ulike kurs i blant annet hudpleie, makeup og salg og service. På denne måten blir vi `best in class´ og kan gi våre kunder en meningsfull opplevelse.

Rituals tilbyr videre en spennende deltidsstilling (80 %) i vår butikk i Vestkanten storsenter. Du får en innholdsrik utdanning gjennom Rituals Academy for å utvikle din kunnskap om selskapet, våre produkter samt salgsteknikk. Vi tilbyr deg et inspirerende og serviceinnstilt arbeidsmiljø. For å introdusere deg for Rituals har vi et oppstartsprogram som heter Get Ritualized, som hjelper deg å komme i gang når du begynner din karriere hos oss.

TIMER PR UKE

Assisterende stilling 80% - 30 t/uke

VÅRE RITUALER

Vi er ikke her for å selge skjønnhet, vi er her for at du skal ha det bra! Raymond Closterman, CEO Rituals.

Rituals vil hjelpe deg å roe ned i en stressende hverdag, skape meningsfulle øyeblikk og minen deg om å oppleve disse øyeblikkene med glede.

Mennesker er de ultimate ambassadørene for vårt varemerke.

INTERESSERT?

Om du er interessert i stillingen og din profil stemmer overens med den vi søker ser vi frem til å motta din søknad via vårt rekrutteringssystem. Send gjerne inn din søknad i dag da vi ofte intervjuer aktuelle kandidater fortløpende.

Søknadsfrist: 31/10 2021.

Ønsket oppstart: Snarest

Å finne kandidater med riktig kompetanse og verdier er veldig viktig for oss. Av denne grunn gjør vi vurdering av kandidater basert på spørsmål som du svarer på og «spillet» du går igjennom i søknadsprosessen. Vi ønsker at du personlig beskriver hvorfor du ønsker å jobbe hos oss med at du svarer på våre spørsmål gjennom søknadsprosessen. 

For spørsmål om stillingen, kontakt Rituals Rekrutteringsteam på [email protected]. For at dine personopplysninger skal behandler korrekt tar vi kun imot søknader som er sendt via vårt rekrutteringssystem, ikke via e-post. Søknader via mail vil ikke bli tatt i betraktning grunnet GDPR-reglementet.

Om du tidligere har laget deg en innlogging i vårt system, vennligst lag deg en ny innlogging. Alternativt kan du kontakt vår supporttjeneste på [email protected] for å få hjelp til å slette din gamle innloggingsinformasjon og lage en ny. 

Se videoer

Personvernregelverk