Senior Account Manager Wholesale Nordics

  • Östermalmsgatan 87, 114 59 Stockholm, Sverige
  • Heltid
  • Avdelning: Head Office
  • Departments: Retail
  • Hours per week: 40
  • Contract type: Full-time

Jobbeskrivning

Drivs du av möjligheten av att bygga relationer driva försäljning? Lockas du av att få arbeta i strategisk roll med möjlighet till att kunna påverka? Då kanske det är dig vi söker! Vi på Rituals utökar nu vår avdelning inom Wholesale och söker en Senior Account Manager som vill utveckla vårt varumärke och stärka våra samarbeten. Det är en otroligt givande roll där du får möjligheten att arbeta både i en internationell och nordisk roll i ett företag som alltid har ett mål att ligga i framkant och att utmana branschen. 

DIN ROLL

Som Senior Account Manager kommer du att representera vårt varumärke och ansvara för att vår försäljning och uppsatta mål på en nordisk central nivå uppnås. Du coachar och inspirerar Account managers i deras arbete. Du är en ambassadör och förmedlar en positiv bild av vårt varumärke gentemot våra kunder genom att efterfölja vår filosofi.

Rituals filosofi bygger på Slow down. . . och att göra de små stunderna i livet till meningsfulla Ritualer och det är precis den upplevelsen vi alla jobbar för att ge till våra kunder. Hos oss kommer du att få driva ditt område mot höga, utmanande och roliga affärsmål samtidigt som du får möjligheten att utvecklas och vara med på en fantastisk resa.

Som Senior Account Manager kommer du att ansvara för att utveckla och bearbeta våra nordiska nyckelkunder inom parfymeri. Detta gör du genom att analysera marknaden och lyssna in kundens behov för att på så vis kunna skapa de bästa lösningarna för samtliga partners. Vidare ansvarar du, i samarbete med Account Managers för att utvärdera, utveckla och utföra strategiska planer för respektive konto. Du säkerställer att strategiska initiativ från vårt huvudkontor i Holland implementeras och efterföljs i Norden.

ROLLEN SOM SENIOR ACCOUNT MANAGER INNEBÄR ATT DU:

·       Reser, stöttar och coachar Account Managers i deras arbete

·       Utarbetar och implementera affärsplaner för dina konton

·       Agerar kontaktlänk gentemot kunden vad gäller sortiment- och kategoriarbete

·       Förhandlar och säkerställer att våra samarbetsavtal är uppdaterade för respektive konton

·       Skapar och implementerar relevanta KPI:er inom ditt område

·       Säkerställer att budget- och lönsamhetsmål uppföljs

 

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från relationsinriktad försäljning på central nivå, meriterande om du har erfarenhet från kosmetikbranschen eller e-handel sedan tidigare. Du har en högskole/universitetsutbildning inom relevant område med erfarenhet från att utföra presentationer samt goda kunskaper i Powerpoint. Du talar och skriver engelska obehindrat eftersom att det är vårt koncernspråk, meriterande om du även behärskar ett nordiskt språk.

För att lyckas i rollen är du affärsorienterad och försäljningsdriven. Du har en god analytisk förmåga och kan se helheten i det du gör och eftersträvar alltid att blir bättre än gårdagen. Du är en trygg ledare med förmåga att bygga förtroende hos såväl dina medarbetare som kunder. Du är lösningsorienterad och har erfarenhet från att driva förhandlingar på central nivå.

Vi tycker att det är viktigt med massor av positiv energi, noggrannhet, en god kommunikativ förmåga och relationsorientering. Du strävar efter att bli ”best in class” inom din position, drivs av förändringar, är engagerad och vill skapa meningsfulla stunder för våra kunder.

VAD HAR VI ATT ERBJUDA

I rollen som Senior Account Manager Wholesale på Rituals rapporterar du till Head of Wholesale Nordics och ansvarar för tre Account Managers. Vi erbjuder vi dig en heltidstjänst med Norden som din arbetsplats. Vårt nordiska huvudkontor är beläget i centrala Stockholm på Östermalm och vi ser det som fördelaktigt om du utgår därifrån men utgångspunkt i andra orter i Norden är möjligt.

VÅRA RITUALER

“Vi är inte här för att sälja skönhet, vi är här för att du ska må bra!” Raymond Cloosterman, CEO Rituals.

Rituals vill hjälpa dig att slå ner på takten i ditt stressiga liv, att skapa meningsfulla stunder och att påminna dig om att uppleva dessa stunder med glädje.

Vår ambition är att bli världens främsta varumärke inom kosmetik. Och för det behöver vi passionerade, energiska, ambitiösa och drivna människor som hjälpa oss att uppnå våra mål. Det här kan kännas som en paradox, men inom vårt företag kompletterar meningsfullhet och prestation varandra som yin och yang.

Människor är de ultimata ambassadörerna för vårt varumärke.

INTRESSERAD?

Om du är intresserad av tjänsten och din profil matchar den profil vi söker, ser vi fram emot din ansökan via vårt rekryteringssystem. Skicka gärna in din ansökan redan idag då intervjuer kan ske löpande. Sista ansökningsdag är den 21 mars. Att hitta kandidater med rätt kompetens och värderingar är väldigt viktigt för oss.

För att dina personuppgifter ska behandlas korrekt tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte med i vårt urval pga GDPR-rutiner. 

Integritetspolicy