Spa Specialist

 • De Diagonaal, 1315 XE Almere, Nederland
 • Deeltijds
 • Afdeling: Stores
 • Departments: Retail
 • Hours per week: 24-32
 • Contract type: Part-time

Functieomschrijving

SPA MEDEWERKER ALMERE

DOEL VAN DE FUNCTIE

Zodra je de deuren opent van de Rituals Urban Spa gaat er een bijzondere wereld open, een wereld van totale ontspanning. Geluk zit in de kleine dingen en vaak vergeten we hoe belangrijk het is om de tijd voor onszelf te nemen, te ontspannen en te genieten van het moment. Vanuit deze filosofie is de Rituals Urban Spa tot stand gekomen. Hier wordt een verfijnde selectie aangeboden van de beste behandelingen die onze wereld heeft voortgebracht voor mannen en vrouwen. Dit is de plek waar jij als Spa medewerker een unieke beleving kunt creëren voor de klant en voor je collega’s.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Je streeft ernaar de doelstellingen op het gebied van service en klantervaring te overtreffen.
 • Je zorgt ervoor dat de spa er altijd op-en-top uit ziet, zodat de klanten rust ervaren
 • Je levert excellente service aan onze klanten en handelt hierin volgens het Rituals DNA
 • Je rapporteert aan de (Assistant) Spa Manager

Voor jou als Spa medewerker is er een belangrijke commerciële rol in onze Urban Spa weggelegd. Je laat onze klanten zien hoe je met weinig moeite een geluksmoment kunt creëren. Zo help je de klanten altijd op een vriendelijke manier, met aandacht en met een glimlach. Jij vertelt de klanten – onder het genot van een kopje Rituals thee – ons verhaal en dat van onze Rituelen. Je zorgt ervoor dat de klant tijdens de behandeling een unieke ervaring opdoet en helpt hen altijd vriendelijk, met aandacht en met een glimlach. Je deelt hierbij onze persoonlijke filosofie, diep van binnen en met onze klanten. Kortom: Jij bent een stijlvolle, servicegerichte en enthousiaste aanwinst voor het Urban Spa team van Rituals!

WAT BRENG JIJ MEE?

 • Ervaring in bindweefseltechniek en ervaring met gellak is een pré.
 • Diploma schoonheidsspecialiste is een harde vereiste.
 • Een authentieke persoonlijkheid en oprechte klantvriendelijkheid: jij maakt onze klanten én collega’s blij.
 • Communicatief sterk: je durft lef te tonen en maakt makkelijk contact met anderen.
 • Je bent geïnteresseerd in de innerlijke schoonheid in mensen en binnen jouw vakgebied wil je ‘best in class’ zijn.
 • Flexibel inzetbaar. Jij wilt én kunt doordeweeks en in het weekend werken.

Eerlijkheid: tegenover jezelf en anderen. Dat betekent ook dat je de integriteitscontrole doorstaat via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel. Dit is onderdeel van de procedure.

In ruil hiervoor biedt Rituals jou een uitdagende en veelzijdige rol in een jong en enthousiast team. Het salaris is marktconform en daarnaast heb je volop de mogelijkheid je talenten te ontwikkelen. Onze organisatie heeft veel groeipotentie en biedt een ambitieuze en prettige werksfeer. Om je te introduceren in de wereld van Rituals hebben we een onboardingprogramma genaamd ‘Get Ritualized’, dit geeft je een vliegende start aan het begin van jouw carrière. Daarnaast hebben wij een speciale Rituals Academy, waarin wij verschillende trainingen en opleidingsmogelijkheden aanbieden.

WE ARE RITUALS

"We're not here to sell you beauty; we are here to make you feel good." Raymond Cloosterman, CEO Rituals.

Wij zijn een global brand sinds het jaar 2000, opgericht in Amsterdam. Het is onze ambitie om op duurzame wijze door te groeien tot de nummer één wereldwijd in luxe cosmetica en deze positie te behouden. Vandaag de dag zijn er meer dan 730 winkels gevestigd in 29 landen in Europa, Azië, het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika. Ons doel is om 1.000 winkels te hebben in 2020.

Door onderdeel te worden van Rituals, zal je een sterke bedrijfscultuur en een ondernemersgeest gaan ervaren, wat jou in staat stelt om een waardevolle carrière op te bouwen. Wij geven net zoveel om het welzijn van onze werknemers als die van onze aarde. Door hier gepassioneerd naar om te kijken geloven wij oprecht dat we kunnen bijdragen aan een duurzame wereld en zetten wij stappen om onze footprint te beperken. Het is onze missie om mensen zich goed te laten voelen en een unieke ervaring te geven. Ongeacht welke rol je bij Rituals vervult, lever je een positieve bijdrage aan onze dagelijkse bedrijfsvoering.

RITUALS FAMILIE!

Als jij degene bent die wij zoeken, twijfel dan niet en verstuur jouw sollicitatie. Wij zullen spoedig contact met je opnemen. Voor deze sollicitatie is een cv uploaden en een diploma in schoonheidsspecialiste of masseur een harde vereiste. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

YOUR BODY. YOUR SOUL. YOUR RITUALS

Slow down video

Privacybeleid