Data Entry Assistant

 • Keizersgracht 683, 1017 DW Amsterdam, Netherlands
 • Full-time
 • Department: Central Head Office
 • Departments: Innovations
 • Hours per week: 32-40
 • Contract type: Full-time

Job Description

Als Data Entry Assistant ondersteun je de Product Managers bij het invoeren van de Innovatiegegevens in de Rituals Master Database (STEP). Op deze manier kunnen de Product Managers zich volledig focussen op het ontwikkelen van creatieve ideeën. Verder stuur en stroomlijn je operationele processen die ervoor zorgen dat de andere afdelingen altijd de juiste data zien. Wij zoeken een persoon die accuraat is, gestructureerd werkt en het team ondersteunt. We verwachten dat je deze functie minimaal 2 jaar bekleedt.

JOUW ROL

In deze rol zorg je ervoor dat onze dataprocessen soepel verlopen en dat de Innovation, Soulwear en House of Rituals data correct worden ingevoerd in STEP. Uitdagend, omdat we een wereldwijd bedrijf zijn en de hoeveelheid productgegevens enorm is.

Je komt terecht bij de afdeling Innovation Operations, waar je de Sr. Data Entry Coordinator ondersteunt. Terwijl je vooral inzoomt om ervoor te zorgen dat de productgegevens up-to-date zijn, houd je er ook rekening mee dat de gegevens binnen onze tijdlijnen worden ingevoerd.

Tot slot, kun je ook denken aan het opmerken van processen of onduidelijkheden die je zo efficient mogelijk wilt oplossen. Hierdoor doe je kennis op van de ins & outs van STEP en onderhoud, evalueer en corrigeer je de data op het systeem. Je besteedt veel tijd aan het invoeren van gegevens in de tool, maar je hebt ook veel contact met andere afdelingen en collega’s.

JOUW INGREDIËNTEN

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
 • Idealiter heb je je bachelor afgerond en heb je een solide trackrecord (2+ jaar) gegevensinvoer. (Ja, dit is een aanrader!)
 • Je houdt ervan om in data te duiken (Excel is je maatje) en hebt een voorliefde voor het mompelen van ‘Dat is raar ...’
 • Je wilt gegevens en processen proactief optimaliseren. Als er verbeteringen mogelijk zijn, ben jij degene die ze aanstuurt
 • Je voelt je prima als je solo werkt, maar bent ook graag onderdeel van een team
 • Je kunt professioneel communiceren en je weet duidelijk de boodschap over te brengen
 • Je begrijpt dat aanpassingen van data impact hebben en je kijkt naar de consequenties
 • Je bent zeer nauwkeurig en waardeert de kwaliteit van het geleverde werk
 • Je bent servicegericht van aard en haalt voldoening uit het helpen en bijstaan van andere collega's. Zelfs als dit betekent dat je er wat meer tijd en moeite in steekt

WE ARE RITUALS

We're not here to sell you beauty; we are here to make you feel good." Raymond Cloosterman, CEO Rituals.

Wij zijn een wereldwijd merk, opgericht in Amsterdam, Nederland, in 2000. Onze ambitie is om duurzaam te groeien en het nummer één wereldwijde luxemerk in cosmetica te worden en te blijven. Tegenwoordig is Rituals actief in meer dan 730 winkels, verspreid over 29 landen in Europa, Azië, het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika; met als doel om in 2021 1.000 winkels te openen.

Door te werken bij Rituals, ervaar je een sterke cultuur en ondernemersgeest die je in staat stellen om je zinvolle carrière te creëren. We geven om het welzijn van medewerkers, net zoals we het welzijn van de planeet waarderen. Door met passie voor beide te zorgen, geloven we dat we de weg kunnen banen naar een duurzamere wereld en gepaste maatregelen kunnen nemen om onze voetafdruk op Moeder Aarde te beperken. Bij Rituals heb je een sterk gevoel ‘purpose’. Onze missie is om mensen een goed gevoel te geven en zoveel mogelijk levens te raken. Ongeacht uw rol, creëert u een positieve impact op onze dagelijkse activiteiten.

BECOME PART OF THE RITUALS FAMILY

Zoeken we jou? Aarzel niet en stuur je sollicitatie. We nemen binnenkort contact met je op.

YOUR BODY. YOUR SOUL. YOUR RITUALS.

Privacy Policy