KEY ACCOUNTMANAGER WHOLESALE BELUX

 • Meir, 2000 Antwerpen, Belgium
 • Voltijds
 • Afdeling: Head Office
 • Departments: Wholesale
 • Hours per week: 32-40
 • Contract type: Full-time

Functieomschrijving

OMSCHRIJVING

Gaat jouw hart sneller kloppen van ondernemen en het creëren van kansen voor onze Wholesale partners? Ben je enthousiast en toon je initiatief om het elke dag een beetje beter te doen? Dan ben jij wellicht de Key Accountmanager die wij zoeken! In deze rol stel je strategisch plannen op om de resultaten niet alleen te behalen, maar ook te overtreffen.

DE FUNCTIE

Als Key Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van onze Wholesale department binnen België & Luxemburg. Met jouw aanstekelijk enthousiasme en commerciële drive bestaat jouw voornaamste rol erin onze wholesale partnerships te onderhouden en uit te bouwen. Dankzij je sterke klantgerichtheid, creatieve & analytische mindset denk jij graag mee met de wholesale partners om het allerbeste uit de samenwerking te halen. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde sales targets en het opstellen en uitwerken van de accountplannen.

Het wholesale team is verantwoordelijk voor alle shop-in-shops van Rituals. Voorbeelden van onze partners zijn: Ici Paris XL parfumerieën & Inno zowel online als offline.

Je beschikt over veel autonomie en verantwoordelijkheid in een bijzonder gedreven en energiek team en je rapporteert direct aan de Head of Wholesale Benelux.
 

FUNCTIEVEREISTEN KEY ACCOUNTMANAGER

 • Je hebt bachelor werk- en -denkniveau, bij voorkeur in een commerciële richting.
 • Je hebt minimaal 5 jaar (commerciële) werkervaring als Key Account Manager, waarbij ervaring in Cosmetica een plus is.
 • Binnen je vakgebied wil je ‘best in class’ zijn.
 • Je bent zelfstandig, flexibel en integer.
 • Voor afgesproken resultaten neem je verantwoordelijkheid en beloftes kom je na.
 • Je bent communicatief sterk, vloeiend in het Nederlands en Frans en een uitstekende kennis van Engels.

WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN?

Rituals biedt jou een veelzijdige rol op fulltime basis binnen een jong en ambitieus team vanuit ons hoofdkantoor in hartje Antwerpen. Daarnaast heb je volop de mogelijkheid je talenten te benutten en te ontwikkelen. Onze organisatie heeft veel groeipotentie en biedt jou een ambitieuze en prettige werksfeer.

WE ARE RITUALS

"We're not here to sell you beauty; we are here to make you feel good." Raymond Cloosterman, CEO Rituals.

Wij zijn een global brand sinds het jaar 2000, opgericht in Amsterdam. Het is onze ambitie om op duurzame wijze door te groeien tot de nummer één wereldwijd in luxe cosmetica en deze positie te behouden. Vandaag de dag zijn er meer dan 730 winkels gevestigd in 29 landen in Europa, Azië, het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika. Ons doel is om 1.000 winkels te hebben in 2020.

Door onderdeel te worden van Rituals, zal je een sterke bedrijfscultuur en een ondernemersgeest gaan ervaren, wat jou in staat stelt om een waardevolle carrière op te bouwen. Wij geven net zoveel om het welzijn van onze werknemers als die van onze aarde. Door hier gepassioneerd naar om te kijken geloven wij oprecht dat we kunnen bijdragen aan een duurzame wereld en zetten wij stappen om onze footprint te beperken. Het is onze missie om mensen zich goed te laten voelen en een unieke ervaring te geven. Ongeacht welke rol je bij Rituals vervult, lever je een positieve bijdrage aan onze dagelijkse bedrijfsvoering.

INTERESSE?

Bij het selecteren van de juiste kandidaat zijn kwalificaties van groot belang. Een goede motivatie waarom je een loopbaan bij Rituals ambieert, is tevens een reden om je uit te nodigen.

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Privacybeleid