Kerstmedewerker - Logistiek medewerker - Brugge Steenstraat

  • Steenstraat, 8000 Brugge, Belgium
  • Contract
  • Afdeling: Stores
  • Departments: Retail
  • Hours per week: 0-8
  • Contract type: Part-time

Functieomschrijving

Zou je graag als bijbaan willen werken in één van onze prachtige Rituals winkels in Brugge Steenstraat voor en tijdens de komende periode? Wij zijn op zoek naar enthousiaste, commercieel gedreven en klantgerichte logistiek medewerker om onze klanten een fantastische ervaring te bezorgen tijdens deze magische periode van het jaar. Wanneer je onze winkel binnen stapt, kom je terecht in een bijzondere wereld. Een wereld vol van dagelijkse routines, omgezet in betekenisvolle momenten. Een perfecte boodschap tijdens deze Kerstperiode! Als onderdeel van ons team, deel je onze Rituals filosofie, ben je toegankelijk, enthousiast en een echte teamplayer. 

WAT BETEKENT DIT VOOR JOU?

Rituals biedt jou een afwisselende bijbaan in een team met enthousiaste en gepassioneerde collega’s. Van half november tot begin januari heb je de mogelijkheid om in onze winkels te werken, waar elke dag verschillend is. Als runner en logistic expert controleer jij ten alle tijd de stock, voorraad en merchandising in het magazijn en de shop

Ben jij de commerciële en resultaatgerichte medewerker die graag werkt in een dynamische en klantgerichte omgeving? Schrikt de drukste, maar ook magische periode van het jaar, jou zeker niet af? Ben jij je een vroege vogel, want grote kans dat om jouw werkdag op commerciële momenten al om 07.00 begint! Beantwoord dan snel deze onderstaande vragen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Klik hier om Rituals beter te leren kennen

Privacybeleid