Vikariat Assisterende butikksjef - Rituals Mosseporten

  • Patterødveien 2, 1599 Moss, Norway
  • Deltid
  • Avdeling: Stores
  • Departments: Retail
  • Hours per week: 24-32
  • Contract type: Part-time

Jobb-beskrivelse

Rituals Mosseporten søker vikariat til assisterende butikksjef 

DIN ROLLE

Du spiller en viktig rolle for å sikre at våre kunder skal få en hyggelig og avslappende stund hos oss. Ved å tilby te, svare på spørsmål om våre produkter og introdusere dem til vannøyen, gir du dem en betydningsfull opplevelse med en personlig touch.

 

OPPGAVER

Som assisterende butikksjef informerer du våre kunder om produktene og Rituals' filosofi. Du hjelper til med visse kvalitets-og administrative prosesser i butikken og for å utvikle din kunnskap får du grunnleggende utdanning gjennom Rituals Academy. Du er videre ansvarlig for oppgaver i butikksjefens fravær, som drift av butikken, lagerhåndtering og lederskap. Du rapporterer til butikksjef, som er din mentor og som hjelper deg med din utvikling.

 

KVALIFIKASJONER

·       Vi søker deg som har erfaring innen butikkarbeid og som har en genuin interesse for skjønnhet og kosmetikk

·       Har du erfaring innen hudpleie og/eller make up er det et stort pluss

·       Det er viktig at du snakker flytende norsk og behersker engelsk

·       Arbeidet krever at du behersker Office-pakken

Vi tror sterkt på et 'lead by example' og at våre ledere er «hands on» ute på gulvet sammen med sitt team. Videre er du opptatt av å være «best in class» i ditt arbeid. Du er fleksibel, engasjert og drives av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder. I tillegg til dette så er du en lagspiller som er tilgjengelig for din butikk og dine ansatte, og du kan arbeide i intensive perioder for eksempel ved juletider.

 

HVORFOR SKAL DU VELGE RITUALS?

Rituals er et innovativt selskap i vekst der vi legger vekt på at både våre kunder og ansatte skal få en god opplevelse. Dette gjør vi ved at vi alltid søker etter autentiske mennesker som ønsker å vokse. Vi tilbyr derfor våre ansatte gode utviklingsmuligheter, herunder ulike kurs i blant annet hudpleie, makeup og salg og service. På denne måten blir vi `best in class´ og kan gi våre kunder en meningsfull opplevelse.

Rituals tilbyr videre en deltidsstilling i vår flotte butikk på Mosseporten. Stillingen är ett vikariat en måned 10.08.2020 - 10.09.2020 med sjans til forlenging. Du får en innholdsrik utdanning gjennom Rituals Academy for å utvikle din kunnskap om selskapet, våre produkter samt salgsteknikk. Vi tilbyr deg et inspirerende og serviceinnstilt arbeidsmiljø. For å introdusere deg for Rituals har vi et velkomstprogram som heter Get Ritualized, som hjelper deg å komme i gang når du begynner din karriere hos oss.

 

TIMER PR UKE

30

 

VÅRE RITUALER

Vi er ikke her for å selge skjønnhet, vi er her for at du skal ha det bra! Raymond Closterman, CEO Rituals.

Rituals vil hjelpe deg å roe ned i en stressfull hverdag, skape meningsfulle øyeblikk og minen deg om å oppleve disse øyeblikkene med glede.

Mennesker er de ultimate ambassadørene for vårt varemerke.

 

INTERESSERT?

Å finne de rette kandidatene med den rette kompetansen er veldig viktig for oss. Om du er interessert i å arbeide hos oss, og din profil passer med den vi søker etter, så ser vi frem til å motta din søknad. Kandidater som ikke søker gjennom vårt rekrutteringssystem vil ikke bli vurdert. Siste frist for å søke er den 24.07.2020.

For at dine personopplysninger skal behandler korrekt tar vi kun imot søknader som er sendt via vårt rekrutteringssystem, ikke via e-post. Om du tidligere har laget deg en innlogging i vårt system, vennligst lag deg en ny innlogging. 

Se videoer

Personvernregelverk