Shopmedewerker - Capelle aan den IJssel

 • Centrumpassage 124, 2903 HE Capelle aan den IJssel, Netherlands
 • Part-time
 • Department: Stores
 • Departments: Retail
 • Hours per week: 0-8
 • Contract type: Part-time

Job Description

DOEL VAN DE FUNCTIE

Zodra je de deuren opent van de Rituals-winkel, stap je een bijzondere wereld binnen. Een wereld waar alledaagse routines veranderen in betekenisvolle momenten. Waar luxe home- en bodyproducten, prettige muziek en fijne geuren de winkel vullen. Dit is de plek waar jij als Shopmedewerker een unieke beleving kunt creëren voor zowel de klant als je collega’s. 

 JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

Voor jou is er als shopmedewerker een belangrijke commerciële rol in onze winkel weggelegd. Je laat onze klanten echt ervaren hoe je met weinig moeite een geluksmoment kunt creëren.. Bijvoorbeeld door je klanten – onder het genot van een kopje Rituals thee – ons verhaal en dat van onze producten te vertellen. Je helpt onze klanten altijd op een vriendelijke manier, met aandacht en met een glimlach. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes en verzorgd uitziet, zodat onze klanten de rust ervaren. Je vult op tijd het wisselende productaanbod aan, zodat onze klanten nooit voor een leeg schap komen te staan. Je zorgt ervoor dat onze klanten met een goed gevoel de winkel verlaten en graag weer terugkomen. Je bent een stijlvolle aanwinst voor het jonge, gezellige winkelteam.

FUNCTIEVEREISTEN

In onze zoektocht naar de beste shopmedewerker hechten wij vooral waarde aan wíe jij bent, meer dan wat er nu op je cv staat. Ervaring in een winkel en/of de cosmeticabranche is fijn, maar daarnaast gaat het ons vooral om de inhoud:

 • Juiste dosis commercie. Je snapt dat het in de winkel gaat om verkoop maar dat klanttevredenheid het meeste waard is.
 • Authentieke persoonlijkheid en oprechte klantvriendelijkheid. Jij maakt onze klanten én collega’s blij.
 • Sterk in communicatie.
 • Flexibele inzetbaarheid. Jij wilt én kunt doordeweeks en in het weekend werken.
 • Eerlijkheid. Tegenover jezelf en anderen. Dat betekent ook dat je de integriteitscontrole doorstaat via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel. Dit is onderdeel van de procedure.

 

WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN?

Rituals biedt jou een uitdagende en veelzijdige rol in een jong en enthousiast team. Het salaris is marktconform en daarnaast heb je volop de mogelijkheid je talenten te ontwikkelen. Onze organisatie heeft veel groeipotentie en biedt een ambitieuze en prettige werksfeer. Om je te introduceren in de wereld van Rituals hebben we een onboarding programma genaamd ‘Get Ritualized’, dit geeft je een vliegende start aan het begin van jouw carrière bij Rituals. Daarnaast hebben wij onze speciale Rituals Academy, waarin wij verschillende trainingen en opleidingsmogelijkheden bieden.

RITUALS

"We're not here to sell you beauty; we are here to make you feel good." Raymond Cloosterman, CEO Rituals. Ze zijn er altijd en overal: op ieder moment van elke dag, klaar om opnieuw te worden ontdekt. Het zijn die kleine alledaagse routines die je gemakkelijk over het hoofd ziet. Rituals helpt je deze momenten bewust te beleven en herinnert je eraan om even een stapje terug te doen en ervan te genieten. Het is onze ambitie om nummer één wereldwijd te zijn in luxe cosmetica. Hiervoor versterken we graag ons team met gepassioneerde, energieke, ambitieuze en gedreven mensen die ons helpen bij het realiseren van onze doelen. Dat lijkt misschien in contrast te staan met onze slow down-filosofie, maar binnen onze organisatie gaan mindfulness en ambitie hand in hand; zoals yin en yang. Onze mensen zijn onze ultieme merkambassadeurs.

INTERESSE?

Kun jij een unieke winkelbeleving creëren? En wil je werken bij Rituals zelf beleven? We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Privacy Policy