Ingeniør til el- og automationsopgaver i den grønne omstilling

 • Full-time

Company Description

Har du erfaring med at projektere og idriftsætte elinstallationer og automationsløsninger til forsyningssektoren? Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? 

Hvis det lyder som dig, så kan denne stilling være den rette mulighed. Bliv en del af afdelingen for el og automation som vores nye Ingeniør til el- og automationsopgaver i den grønne omstilling, hvor vi sammen arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid.

Din nye rolle

Som vores nye Ingeniør til el- og automationsopgaver i den grønne omstilling vil du deltage i mange spændende nationale og internationale projekter, hvor du bidrager med din viden inden for el og automation samt din erfaring med succesrig gennemførelse af projekter. Projekterne spænder over faserne fra idé og handlingsplan til specificering, projektering og indkøb samt tilsyn. Projekterne gennemføres i et højt fagligt og udviklende miljø sammen med gode kollegaer..

Dine vigtigste ansvarsområder vil være:

Udvikling af indledende koncepter, prisoverslag og udbudsmaterialer for el- og automationsløsninger

 • Design af elinstallationer LV/MV (herunder tavledesign, kabler m.v.)
 • Design af automationsløsninger (SRO/SCADA/DCS) samt interface til øvrige systemer
 • Styring af grænseflader

Dit nye team

Du bliver en del af afdelingen, som er involveret i projekter for et bredt udvalg af kunder, med hovedvægten på forsyningsvirksomheder og større private virksomheder. Typisk håndterer vi el- og automationsdelen (LV/MV) af projekter inden for fjernvarme, el-transmission og – distribution, større varmepumper, større ellade-installationer samt nettilslutning af store forbrugere. Vi bidrager desuden med el- og automationsprojekter inden for vand, spildevand og transport samt forskellige industrikunder. .

Om dig

Fra det øjeblik du starter hos Rambøll, vil vi støtte dig i din personlige og faglige udvikling, så du sammen med virksomheden kan udvikle dig. Vi har identificeret følgende kvalifikationer og færdigheder, som vil bidrage til at gøre dig til en succes i rollen:

 • Ingeniør med 3+ års erfaring inden for el og automation
 • Erfaring med at anvende gældende el-lovgivning og relevante standarder
 • Baggrund fra rådgivning, industri, leverandører, undervisning eller lignende
 • Flydende i dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt. Andre sprogkompetencer er et plus.

Hvad vi kan tilbyde dig

 • Investering i din udvikling
 • Ledere du kan regne med, vejledt af vores ledelsesprincipper
 • Bliv værdsat for den unikke person du er
 • Stor inspiration fra kolleger, kunder og projekter

Arbejd med bæredygtig forandring

Rambøll er en global arkitektur-, ingeniør- og rådgivningsvirksomhed. Vi tror på, at formålet med bæredygtig forandring er at skabe en verden, hvor både natur og mennesker trives. Hos Rambøll er vores medarbejdere vores største styrke, og vores historie er forankret i en klar vision om, hvordan en ansvarlig virksomhed skal agere. Vi respekterer, omfavner og inviterer diversitet i alle former, og vi fokuserer på aktivt at dyrke en inkluderende kultur, hvor alle kan blomstre og realisere sit fulde potentiale.

Er du klar til at blive en del af Rambøll?

Send din ansøgning. Sørg for at inkludere alle relevante dokumenter, herunder dit CV, ansøgning mv.

Tak, fordi du tog dig tid til at ansøge! Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

 

Rambøll i Danmark

Rambøll blev grundlagt i Danmark i 1945 og er et fondsejet selskab. Rambøll Danmark beskæftiger i dag mere end 4.000 mennesker, som sammen udvikler og leverer separate og multidisciplinære løsninger på tværs af Byggeri, Transport, Energi, Miljø & Sundhed, Vand, Management Consulting og Arkitektur & landskab. Vi inviterer dig til at bidrage til en mere bæredygtig fremtid ved at arbejde i en åben, samarbejdende og styrkende virksomhed. Ved at kombinere lokal erfaring med global viden former vi sammen fremtidens samfund.

 

Lige muligheder for alle

Hos Rambøll er lighed og inklusion en grundsten i vores kultur. Vi tror på, at diversitet er en styrke, og at forskellige erfaringer og perspektiver er afgørende for at skabe innovative løsninger og bæredygtige samfund. Vi arbejder aktivt på at bryde bias og sikre et inkluderende arbejdsmiljø, hvor alle har ret til at blive set og hørt, som de er. Vi opfordrer interesserede kandidater til at søge, uagtet deres baggrund, køn, race, seksuel orientering, religion, civilstand og/eller handicap. Du kan kontakte vores rekrutteringsteam for at diskutere eventuelle justeringer, du måtte have brug for under ansøgningsprocessen. Vi ved også, hvor vigtigt det er at have den rette balance i hvor, hvornår og hvor meget man arbejder. Så når du bliver en del af Rambøll, er der fleksibilitet til at tilrettelægge dit arbejdsliv, så det passer din livsstil.

 

Privacy Policy